Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

xxx

Billede
Billede
Billede
 Fuldblod, engelsk  
 Hoppe
 7 år 
 165 cm
 Brun
Jeg leder efter seriøst rytter til min hoppe. En som kan ride hende 2 - 3 gange om ugen eller mere. Du skal have interesse for dresuren og spring og skal være erfaren med arbejde med ung heste. Hun er en hoppe med stor H. Nogle gange er hun sød som en drøm,men nogle gange har hun bare lyst til og prøve sin rytter. Hun er ellers meget dygtig og lære nye ting meget hurtig. Jeg ønsker at du rider med ben og ikke med hænder,fordi hun er meget blød i munden og sådan skal det også og være, vil ikke har nogen som hænger på hendes mund. Du skal ikke har bange hvis der sker noget eller hun løber eller lignede, det plejer hun heller ikke men jeg siger bare hvis...
Du skal også være villig til og tage undervisning nogle gange i mellem. Du er mere end velkommen og starte stævner med hende når hun vil være klar,men står du selv for udgifter. Hun er pt opstaldet i Kolding,men vil være flyttet til Sdr. Bjert hvor alle faciliteter er til stedet, som ridehus, solarium, skride bånd osv.
Du skal selvfølgelig muge ud de dage du ride hende.

Er det dig som jeg leder efter, hold dig ikke tilbage og skriv til mig! Hun er en hest som man nå lang med.

Lidt om hesten:

Fantastisk smuk og velgående ung næsten 6-årlig hoppe.
Jeg købt hende i juni måned og hun var ikke redet til. Vi er i gang med tilridning og hun kan alle 3 gangarter nu. Har aldrig haft så nem hest i tilridning som hun er. Fordi hun har ikke oplevet så meget i nu er hun opmærksom hest. Vi har lært nogle tricks som hun husker meget nemt. Hun er ikke en varm hest kan godt være lidt `slør`man skal bare finde sin måde og tænde hende.
Fordi hun er tilredet senere er hun ikke uddannet meget,men hun lære sig enormt hurtig. Det er sjælend man møde sådan en hest. Morfar til hende er BLUE HORSE ROMANOV.
Hun er passet med alt, smed, heste massage, osv. Hun er ren i røntgen.
Hun betyder rigtig meget for mig og derfor forbeholder jeg ret til og vælge mellem ryttere. Udlånes ikke! Du skal være villig til og uddanne hende videre og har forstand på for at arbejde med ung heste. Video haves. Har rødt heste pas.

Hun står i Sdr. Bjert.

 
 
 
 

[Part] RYTTER SØGER KOLDING 6000

Står i teksten.
 
 
ID: HST 159897
F: IPS UNITED
DVH 998 DK DV KÅRET
M: KALYPSO
208333DW0500481 DK DV
MF: BLUE HORS ROMANOV
DVE 818 DK DV KÅRET
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 18 april 2016 kl. 18:01, og har været vist 1302 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider