Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

?

 Islandshest  
 Hoppe
 17 år 
 145 cm
 Hvid
Islandsk springhest
 
 
 
 

[Part] Erfaren Voksen rytter (gerne med børn) søges til hovedpart i Islandsk Hest på Amager

Vi flytter til Sundbyøster pr. 1. oktober og af forskellige årsager vil vi gerne købe en moden Islænder til vores hesteglade datter Anna på 10 år. Hun har redet flere gange om ugen i et år og har pt. part i en pony i Jægersborg. Selv har vi næsten ingen erfaring med heste. Ideen er, at vi betaler for at købe hesten (en Islænder til under 20.000 kr) og betaler for halvdelen af opstaldningsprisen pr. md (dog max 1000kr).

Vi håber hesten kan blive opstaldet på en rideskole på Amager hvor hun på sigt selv kan tage bussen hen og ride, uden at vi er nødt til at være med. Anna går i skole i Vanløse. I næste uge starter hun på Artillerivejens rideklub hvor hun sandsynligvis kommer til at være de fleste af ugens eftermiddage. Det vil med andre ord sige at det primært er dig (og evt. dit barn) der kommer til at ride på, og tage dig af hesten. Altså at du for en billig pris, men med en vis arbejdsindsats, vil kunne have en hest.

Det er dejligt hvis du på forhånd har kendskab til opstaldningsmuligheder på Amager, og evt. en egnet hest vi kan købe. Vi regner med at vi kan lave en kontrakt, så det er helt klart hvem der er ansvarlig for hvad.

Skriv meget gerne hvis du er interesseret.
 
 
ID: HST 159764
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 08 august 2015 kl. 20:43, og har været vist 440 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider