Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Monty

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 16 år 
 145 cm
 Mørkebrun
NEDSAT!! - GRUNDET ØNSKE AF HURTIG SALG
Monty er en pony der vil sikre dig de bedste ponyår! Monty er den ultimative pony, for rytteren der gerne vil dyrke både dressur og spring. Vi har redet fine procenter i dressur, (bla. 74%)
Monty er god som dagen er lang, men kan dog alligevel tændes op, alt efter dine behov. Han får altid fine kommentarer på stævnepladserne, og er meget billedeskøn. Monty er primært dressurhest, men grundet min manglende interesse, har vi sprunget en hel del. Vi springer la-mb til træning, og lb til stævnerne, hvor vi også har trukket en del rossetter med hjem efterhånden. Alle hans tre gangarter er meget fine, især galloppen bør fremhøves. Han er 100% trafiksikker, og er tryg ved tranportering, og nem at læsse. Med lidt overtalelse kan han sagtens komme i vandet, og han kan nemt rides uden sadel og andet. Monty er god til hund, som I også kan se på billederne. Monty er velplejet, og passet med smed, vaccine mm. Han går med 2 forsko, sådan har det altid været, og der er ingen problemer. Monty har været den absolutte drømmepony for mig, og det er med grædende hjerte at jeg hat valgt at sætte ham til salg. Han sælges grundet jeg er nået aldersgrænsen. I skal være meget velkommen til at kontakte mig, for mere info eller billeder, video og lign. Det er et krav for os, at du kommer og prøver ham. Men vi kan levere, hvis du ønsker at købe.Prisen er ikke fast, og vi er villige til at forhandle.
HJEM FØR PRIS
 
 

[Salg] FANTASTISK ALL-ROUND PONY SÆLGES!!

Udstyr kan medfølge, hvis ønsket.
5-6 underlag (inkl. hvidt), 3 par gamascher, adskillige dækkener, skridttæpper, 1 dressur saddel (Elisabeth werth), 1 springsaddel (kiefer) 1 hovedtøj (kiefer) og en masse andet.

Pris: 29.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 208333200108210
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 06 september 2015 kl. 20:36, og har været vist 1477 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider