Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Skovly's Ankito

Billede
Billede
Billede
Billede

 Shire  
 Vallak
 12 år 
 186 cm
 Brun
Det er med blødende hjerte at jeg sætter min store blide kæmpe til salg, men jeg må erkende, at jeg ikke har den tid til ham som han fortjener.

Ankito, i daglig tale Willie er super skøn, dejlig rolig og nem at håndtere. Han er sød i stalden, i boks, ved smed og på folden. Willie kan gå med hopper, hingste, små som store pony'er/heste, så længe de er søde heste! Willie kan godt være lidt af en kylling nogen gange, men han er aldrig stukket af hvis han er blevet forskrækket. Han laver højst et lille hop til siden. Willie er sød under rytter og det har han været fra dag 1.! Willie er blevet redet et par gange om ugen det sidste halve år. Du skal være klar over, at du ikke kommer sovende til din ridning på Willie. Du skal kunne drive på ham. Galoppen er han ikke SÅ trænet i med mindre det er fuld fart ud over mark og eng....det elsker han. Willie er en meget lærenem og tillidsfuld hest og han er fantastisk at lave jordarbejde med. Han er sensitiv overfor de signaler der bliver givet og vil gerne lære, men også lege.
Willie er sød og nem at læsse i trailer og han står roligt.

Willie er rigtig flot eksemplar af sin race og han gør det utrolig godt når han er til shows. På Store Hestedag i 2008 blev han kåret som søndagens bedste hest 3, på Shire foreningens årlige Shire Show under engelsk dommer (racespecialist) blev han i 2013 Bedste Vallak og showets 2. Bedste handyr og dermed reservechampion. På samme show i 2014 blev han showets 2. Bedste Vallak.

På trods af sin størrelse har Willie 3 meget flotte gangarter og han får altid ros for sine bevægelser.

Willie er en sund og stærk hest. Han har kun haft en hovbyld i de 8 år jeg har haft ham.
 
 

[Salg] Super smuk Shire Vallak

Willie sælges kun til det helt rigtige hjem, derfor hjem før pris! Jeg forbeholder mig retten til at takke nej til en handel hvis ikke jeg føler i maven og hjertet at det er det rigtige for Willie.
Jeg skal have fuld tilbagekøbsret!

Med i prisen medfølger bumløs sadel, et hav af underlag, 3 lækre trenser m. diverse pandebånd fra bl.a. Catago, grimer, opfletningsæt til show, 1 vinter og overgangsdækken, diverse strigler og plejeprodukter og en masse masse andet.

Willie har hestepas, passet med smed og dyrlæge dvs. han er fuldvaccineret. Willie er forsikret.

Pris: 35.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 

[Udlån/Udleje] Super smuk Shire vallak

Da jeg ikke har den tid min store blide kæmpe fortjener ønsker jeg at udlåne ham til et godt og kærligt hjem.

Du skal være interesseret i jordarbejde da han elsker det og du skal have bløde hænder når du rider. Willie skal rides fra sæde og med ben og ikke munden!!

Du står for alle udgifter omkring ham og du skal forsikre ham, og denne udgift deler vi 50/50, ligesom hvis der opstår brug for dyrlæge, så deler vi også denne udgift. Forsikringen skulle jo gerne tage det meste.
 

[Part] Super sød og smuk Shire vallak

Grundet tidsmangel søger jeg en sød, seriøs og stabil fuldpart til min store blide kæmpe. Du skal være blød i hånden i din ridning, han skal rides fra sæde og ben. Du skal kunne jordarbejde og gide det, da han elsker det.

Du skal dække opstaldningen som koster 2000 kr. og dækker alt...også udmugning. Så du skal kun tage dig af ham når du er der.

 
 
ID: HST 159686
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Skouenbygaard
Senest rettet 27 januar 2016 kl. 11:27, og har været vist 13455 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider