Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cox Nygård

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Oldenborger  
 Vallak
 10 år 
 162 cm
 Brun
Jeg sælger eller søger en seriøs halvpart på min hest Cox, da jeg ikke har så meget tid til ham, som jeg har haft, da jeg skal begynde på gymnasiet efter sommerferien. Samtidig skal vennerne og kæresten jo også passes :D
Prisen er ikke fast.
Cox er en Oldenborger på 8 år og er 162 høj. Han er en dejlig nem vallak med et godt hoved, og stor lyst til at arbejde.
Vi er ved at lege med øvelser til LA lige for tiden, og han elsker at blive udfordret. Han viser stor interesse inden for dressuren. Han er en hest de fleste ville kunne ride.
Jeg har været til stævne med ham 1 gang, og det gik rigtig godt. Vi red kun en LC3, da jeg har lidt stævneskræk fra forrige hest jeg havde. Han er super sød, at have med i byen.
Jeg har gået på efterskole det her år på heste linjen, og har modtaget undervisning fra en uddannet underviser 2 gange om ugen. Så både Cox og jeg har udviklet os rigtig meget på det år.

Han elsker også at springe, og har sprunget 115 cm. i løsspringning. Og 80 cm. med rytter, da min interesse ikke er der. Vi springer for at lave noget andet, og få brugt nogle andre muskler.

Cox kan gå med alle heste på marken. Hvis der er lidt ballade mellem nogle heste går han bare den anden vej.
Det tager ca. 5 min. eller under for mig at læsse ham i en Monty Roberts grime. Han står stille og roligt under kørsel.

Cox er på sommergræs på en lille privat gård i nærheden af brandskolen i Esbjerg, sammen med 4 andre opstalder. D. 1. september bliver han flyttet ud på Lindegården, fordi der er gode facilitet
 
 
 
 
 
 
ID: HST 159648
F: Night Effekt
M: Cha-Cha
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 26 august 2015 kl. 09:43, og har været vist 4420 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider