Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Stenbakkens Rex

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 12 år 
 144 cm
 Rød
Stenbakkens Rex
Da jeg falder for aldersgrænsen til nytår og ikke får tid til Rex til næste år sælges han. Jeg begynder allerede nu at kigge efter en kommende ejer til Rex da jeg gerne vil finde en godt egnet rytter til ham.
Rex er en vallak på 11 år fra 2005 og 144 høj(men fylder godt). Jeg har selv haft rex i 1 års tid og jeg har kendt ham i 4 år. Rex kan alle øvelser til og med lb3 og flere LA øvelser og har startet lb3 til 61.**% samt lb2 til 70.**%. Han er påbegyndt skridt -galop overgange, bagpartsvendinger og travers i både trav og galop.
Rex er en sød pony og nem at håndtere og sadle op. Han er også traffiksikker og sød at have med på tur. Rex sælges IKKE som springpony da han ikke brydes sig om at springe højere end 30-50 cm.
Han går lige i trailer og står pænt under kørsel.
Rex har gode gangarter, dog ikke specielle, hans skridt skal dog fremhæves da den er ekstrem god og han får ofte 8 for den til stævner.
OBS Rex har fået konstateret spat forandring i det ene bagben, men uden det havde betydning for hans ridebrug! Han har gået igennem handelsundersøgelse tre gange uden anmærkninger og har været i fuld røngten, hvor kun denne spatforandring er blevet fundet. Dog blev det fundet hos hans tidligere ejer pga han var halt og blev taget til røngten for at finde ud af hvorfor.

Rex er en ekstrem sensitiv pony der ikke brydes sig om at blive sparket til eller hivet munden og reagere voldsomt på dette, han sælges IKKE til en nybegynder, men kun til rytter der kan sin grundridning. Helst en rytter under 14 år. Rex kan også til tider være tvær at varme op, men giver altid en god tur i sidste ende!

Udstyr kan købes med for en merpris på 2500 kr (hovedtøj m bid, RBH gamacher, hubertus Flexline sadel og underlag, evt dækkener)
Rex er passet med smed(han går uden sko) , dyrlæge og ormekur.
Priside 25.000 kr, kan forhandles til et godt hjem :)

Video kan tages og sendes ved interesse.
 
 

[Salg] Stenbakkens Rex, lækker dressurpony

Privat salg, pas og ejercertifikat medfølger og udstyr kan tilkøbes.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 159602
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 11 juli 2015 kl. 18:21, og har været vist 384 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider