Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Galanto

Billede
Billede
Billede
Billede
 Oldenborger  
 Vallak
 18 år 
 172 cm
 Mørkebrun
Mit navn er Galanto jeg er en stor og flot Oldenborger dreng på 172 cm. Jeg leder efter en sød og voksen dame/mand med sin grundridning på plads som vil passe og ride mig to gange om ugen.


Dressur er ret svært, men jeg er ved at fange pointen og er super sej! Jeg går pt på LC niveau, men min mor siger at jeg nok skal nå langt!
Skovtur er sååå fedt! Jeg elsker at løbe hurtigt og vise at jeg er en stor dreng. Men skoven er lidt farlig når jeg er alene, men vil meget gerne lære det, da jeg elsker alene tid med min rytter :)


Springning gør jeg kun med min mor, da vi på en springbane er to stjerner.


Verden er til tider stor og farlig, så jeg har brug for at du viser mig, at du har styr på det og verden faktisk ikke er så farlig.


Det er vigtigt at du aldrig bliver bange for mig, da jeg aldrig vil gøre dig ondt. Men jeg kan godt finde på at hoppe lidt til siden når jeg bliver forskrækket, men det falder mig aldrig ind at bukke eller stejle, for det ved jeg at man ikke må.


Min mor siger at jeg er lidt af en gadedreng og hvad hun mener med det ved jeg ikke, men jeg elsker at putte, fjolle og være sammen med min rytter. Men du skal ikke tro at du bare har mig fra day one, jeg har brug for at lære dig at kende og stole på dig, men når jeg først stoler på dig, ELSKER jeg dig og vil dig alt godt.


Men hey jeg er staldens flotte fyr, jeg kan være sjov og glad, jeg kan være sur og på tværs, jeg kan være en smuk hingst, jeg kan være et stædigt æsel. Men i bund og grund er jeg en meget reel dreng som aldrig vil forvolde dig skade.


Jeg bor på Vestegnens rideklub.
Prisen for at have mig 2 gange om ugen er 1100 kr, da der skal være råd til nye ting til miiig :)
 
 
 
 

[Part] Part søges til min bedste ven

Jeg kræver en rytter som:
- Rutineret rytter
-VOKSEN og moden
-Rolig og tålmodig
 
 
Google
ID: 208333OL0604712
F: Galant Hornbæk
Oldenborger
M: Jacquella
Oldenborger
MF: Pallex af Ulstrup
Oldenborger
Dressur: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 01 december 2016 kl. 11:07, og har været vist 4004 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider