Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Princess

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 8 år 
 120 cm
 Broget
Princess søger nyt hjem. Vi har haft hende de sidste knap 3 år. Hun skulle blive ponyen til min datter, men vi har måtte sande det var en for stor mundfuld, grundet personlige årsager.

Jeg købte princess hos et stutteri i Hedensted. Han sagde princess havde startet stævner med hans barnebarn på 12 år. Dog fik jeg ikke lov af se princess blive redet da vi hentede hende. Vi var lidt under pres, da vores datter skulle have den i fødselsdagsgave dagen efter. Princess virkede som en sød pony, så ind i traileren med den. Da vi kom hjem med hende, var hun helt skræmt. Hun var bange for alting. Vi ville lade hende falde til inden hun skulle rides. Efter en uge var hun stadig bange, hver gang min mand kom tæt på hende rystede hun.
Meningen var så hun skulle gå et halvt års tid, så blive gode venner med os. Grundet personlige årsager fik vi ikke gjort mere ved hende. Hun var det sidste halvanden år hygget sig ved mine forældre, hun har forandret sig meget. Min far kan gå med hende uden problemer. Så snart man har hendes tillid kan man gøre alt ved hende. Min datter på nu 11 år og princess har tillid til hinanden, men jeg må sande jeg ikke har tiden og lysten til At arbejde videre med hende. Hun er en rigtig køn pony og er sikker på der er en dreng/pige derude et sted som vil få en fantastisk ven i princess. Hun har en fin trav og galop.
Der medfølger hovedtøj. Hun måler 120-125..

Princess fortjener et godt hjem med masser af kærlighed og tiden til hende, for giver man hende det, har man en ven for livet.


 
 

[Salg] Skøn pony

Pas, grimer, hovedtøj samt dækkener medfølger

Pris: 3.500,00 DKK
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på HesteData Google
ID: 208333200909751
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Janni Nymann
Senest rettet 11 juni 2015 kl. 15:17, og har været vist 1470 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider