Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Orton Hall Dennis

Billede
Billede
 Fell  
 Vallak
 21 år 
 130 cm
 Sort
Hardendale Harmony er lige landet i Dk. Hun er en lækker lille sag, som er redet og kørt. Hun syner større end sine 129 cm og kan snilt rides af en voksen rytter. Planen er at hun skal,ifoles i 2020.


Dennis(hvid) er en skøn dreng med et rigtigt dejligt temperament 100% stabil. Han kan godt lidt dressur og går stabilt i alle tre gangarter, men det kommer ikke forærende.


Harmony og Dennis kan rides af rytter op til 170 cm høj og max 70 kg.
 
 
 
 

[Part] Stabile Fellponyer søger parter

Du er gammel nok til at være herude alene = over 16år. Du sætter pris på roen omkring ponyen og hviler godt i dig selv. Du har eget transpormiddel og når jeg skriver dette er det fordi, vi bor ca 2 km fra offentlig transport. Der er ca 600 m vej uden belysning (her tænker jeg vintermånederne) Det er en privat stald med mine 6 fell ponyer, og 1 pensionær, så det er ikke altid der er mennesker i stalden. Det bliver vinter og mørkt og koldt, somme tider regner det. Men er du heste pige/dreng betyder alt dette jo ikke noget.

Men ellers er vi alle rigtig søde og elsker den hyggelige stald. Er friske på at ride tur sammen eller hvad der nu findes på. Jeg har ridebane på stedet og 10 min væk er der stort ridehus hvis man vil betale for det. Skov 20 min væk. Der følger selvfølgelig stald arbejde med, men det er mest i vintermånederne, da de går på sommergræs. Vedligeholde af sadel og hoved kommer naturligt.

 
 
Google
ID: 826027FP0051003
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 november 2019 kl. 15:15, og har været vist 7528 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider