Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Orton Hall Dennis

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fell  
 Vallak
 18 år 
 140 cm
 Hvid


Dennis(hvid). Han er en skøn dreng med et rigtigt dejligt temperament. Han kan godt lidt dressur og går stabilt i alle tre gangarter, men det kommer ikke forærende. Han er primært blevet brugt til kørsel i hele hans liv. Men hos mig bruges han også til tur, shows og spring. Så vil du ride en pony som bare er der for dig og gør dig tryg, uden du er en mester i dressuren og bare vil hyggeride, ja så er Dennis bare sagen ;-)

Dennis kan rides af rytter op til 175 cm høj og max 70 kg.

Søger part 2 gange ugentligt evt 3. Koster 600 kr. 2 gange 400 kr 
 
 
 

[Part] Fellponyer søger parter


Du er gammel nok til at være herude "alene" Du sætter pris på roen omkring ponyen og hviler godt i dig selv. Du har eget transpormiddel og når jeg skriver dette er det fordi, vi bor ca 2 km fra offentlig transport. Der er ca 600 m vej uden belysning (her tænker jeg vintermånederne) Det er en privat stald med mine 3 ponyer, og 1 pensionær, så det er ikke altid der er mennesker i stalden. Det bliver vinter og mørkt og koldt, somme tider regner det, så gør op med dig selv om det er det du vil, før du tager kontakt.

Men ellers er vi alle rigtig søde og elsker den hyggelige stald. Er friske på at ride tur sammen eller hvad der nu findes på. Jeg har ridebane på stedet og 10 min væk er der stort ridehus hvis man vil betale for det. Skov 20 min væk. Vil du stille op til stævner, køre jeg gerne hvis vi aftaler det. Der følger selvfølgelig stald arbejde med, men det er mest i vintermånederne, da de går på sommergræs. Vedligeholde af sadel og hoved kommer naturlig.
 
 
Google
ID: 826027FP0051003
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 14 maj 2017 kl. 15:16, og har været vist 3529 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider