Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Orton Hall Dennis

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fell  
 Vallak
 18 år 
 140 cm
 Hvid
Jeg søger parter til 2, af mine 4 skønne Fellponyer

Jeg starter med Dennis(hvid). Han er en skøn dreng med et rigtigt dejligt temperament. Han kan godt lidt dressur og går stabilt i alle tre gangarter, men det kommer ikke forærende. Han er primært blevet brugt til kørsel i hele hans liv. Men hos mig bruges han også til tur, shows og spring. Så vil du ride en pony som bare er der for dig og gør dig tryg, uden du er en mester i dressuren og bare vil hyggeride, ja så er Dennis bare sagen ;-)

Lady er min skønne nysgerrige sorte dressur pony. Hun kan sin dressur og der vægter jeg meget højt, at den kommende part kan ride dressur. Hun er meget nysgerrig, godmodig, vil helst op i lommen på en (derfor skal man kunne sætte sig i respekt) Alt skal undersøges og snakkes med og kysses på. Så når man skal ride er det vigtigt at man selv er koncentreret og holder focus. Hun husker enormt godt og er følsom. Er du til klassisk ridning, har hun erfaring med dette da hun blev tilredet sådan. Hun holder også af at springe og ride tur.

Begge ponyer kan rides af rytter op til 175 cm høj og max 75 kg. Så trafiksikre heste nu kan være.

Søger part 2 gange ugentligt evt 3. Koster 600 kr. 2 gange 400 kr

Jeg har desværre ingen ride billeder på denne computer.

 
 
 
 

[Part] Fellponyer søger parter

For begge parter gælder det følgende:
Du er gammel nok til at være herude "alene" Du sætter pris på roen omkring ponyen og hviler godt i dig selv. Du er TYPEN som sætter pris på, at det eneste selskab du har er ponyen og evt hunden og katten ;-) Når jeg skriver dette er det fordi, vi bor ca 2 km fra offentlig transport. Der er ca 600 m vej uden belysning (her tænker jeg vintermånederne) Det er en privat stald med mine 4 ponyer, 2 føl og 2 logerende, så det er ikke altid der er mennesker i stalden. Jeg er som reel hjemme 15.30. Det bliver vinter og mørkt og koldt, somme tider regner det, så gør op med dig selv om det er det du vil, før du tager kontakt.

Men ellers er vi alle rigtig søde og elsker den hyggelige stald. Er friske på at ride tur sammen eller hvad der nu findes på. Jeg har ridebane på stedet og 10 min væk er der stort ridehus hvis man vil betale for det. Skov 20 min væk. Vil du stille op til stævner, køre jeg gerne hvis vi aftaler det. Der følger selvfølgelig stald arbejde med, men det er mest i vintermånederne, da de går på sommergræs. Vedligeholde af sadel og hoved kommer naturlig.
 
 
Google
ID: 826027FP0051003
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 14 juni 2016 kl. 18:51, og har været vist 2172 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider