Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bs Sabio Zafiro

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, andre  
 Vallak
 11 år 
 157 cm
 Lys skimmel
Vil du springe, ride distance, eller dressur.. Eller alle 3 ting, så er Zafiro lige hesten for dig. Zafiro er en meget smuk og unik hest, han er Hispanoaraber ( kryds mellem p.r.e/ox araber) 9 år gammel og en fin højde på 157.

Han er lige nu på LA niveau, men har potentiale til at komme højere endnu, han kan bytte rent til begge sider. Zafiro er en af de få tilredet Hispanoarabere der i dk, så her er en unik chance for at få noget alle andre ikke har.

Jeg har personlig aldrig selv oplevet en hest med så meget, og helt unik personlighed som Zafiro har. Han er en god og kærlig hest, nem i al omgang. Han er dog ikke en begynder hest, da han har behov for en rytter som kan ride, og ikke har tendens til at blive nervøs da han så selv bliver usikker.

Zafiro kan rides på tur alene, og er helt trafiksikker, hvis rytteren er det.. Bliver rytteren nervøs, bliver zafiro det også.. Han kan rides i alle 3 gangarter på tur uden problemer.

Zafiro sælges da min interesse for at ride ikke længere er så stor, men min 14 årige datters interesse tilgengæld er blevet brændende, så derfor kan en byttehandel godt komme på tale.

Ønskehesten for os begge, er en dejlig rolig Frieser, max 165, fuldstændig trafiksikker, og som minimum lc i dressur. Vi har før haft Frieser, og det nok det vi brænder mest efter igen.

Dog skal andre heste ikke udelukkes :)


Zafiro kan evt også lånes i et år med forkøbsret.

Krav til låner er, mindst 20 år, rider mindst LB dressur, og har lyst til at ride distance. Zafiro lånes kun ud til Lolland/Falster og Sjælland.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 159305
F: Sabio IV
M: Tara Nowita ox
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 22 juli 2015 kl. 12:09, og har været vist 3226 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider