Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Badi'ah OX

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 5 år 
 155 cm
 Mørk skimmel
Badi'ah er en utrolig skøn, sensitiv og kærlig unghoppe, som indtil nu har nydt livet som teenager på folden sammen med hendes mor og hendes 1 år yngre helbror.
Badi'ah er fra føl vænnet til regelmæssig beslagsmed, hun har netop fået boosteren i vaccinationsprogrammet og er generelt en sund og rask ung dame med sin helt egen mening om tingene, men hun er samtidig yderst lydhør og nem at håndtere.
forventet slutmål omkring 155-160cm

Badi'ahs mor er avlet hos os, var solgt for en kort periode på 5 år hvorefter jeg købte hende hjem igen, som selskab til hendes mor samt avl. Jay har i de 5 år gået en række forskellige dressur, spring og distancestævner, hun lå i top 10 det år hun debuterede i distance. Hos mig bruges hun til let dressur og ellers gode lange ture i terrænet. Jay har bl.a. en halvbror der er b-pony i dressur og har afkom der er startet på LA niveau.
Jays mor var min springpony da jeg var ponyryttere og vi har redet op til m- klasser i spring, Jays far var tidligere galophest omskolet til dressur og spring på LA niveau samt brugt meget i terrænet af både mig, min far og alle som skulle med ud at ride.

Badi'ahs far købte vi da han var 8 år gammel hvorefter han blev tilredet og startede enkelte dressurstævner inden en foldskade satte en stopper for hans ridekarriere, påvirkningerne fra skaden gjorde desværre at vi sidste år måtte sige farvel til ham.
Dagirr havde et helt igennem unikt temperament, som hans datter har fået. han var den type hest, som ville gå igennem alt for en hvis man spurgte pænt og der var aldrig sure miner fra hans side.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: OX 5574
208336OX1205574
F:
OX 3212
(OX DK)
M: Miss Jay OX
OX 2769
(OX DK)
MF:
OX 1032
(OX DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Stamtavle
Senest rettet 11 september 2015 kl. 20:55, og har været vist 689 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider