Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Louis Vuitton

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hingst
 3 år 
 150 cm
 Mørk skimmel
Louis Vuitton er en blanding af Frieser og PRE. Han kan registreres i Warlander forbundet i USA el Australien.

Hans mor, Gucci af Stormarksgaarden, er dansk avlet. Blev som føl Champion til kåring øst i 2010. Blev som 3 års kåret Ster i Frieserforbundet med en 2. præmie. Hun er ca 158 cm i stang. Hun er efter Maurus 441 som blev World Champion i Holland i 2009. Mor er Veronica af Stormarksgaarden som blev reserve champion til kåring øst i 2006. Gucci har store rummelige bevægelser i alle tre gangarter. Link til video længere nede i annoncen.

Hans far er Legionario XXVI, PRE hingst født i 1992 Spanien. Avlskåret i 1995. 169 cm. i stang. Han er en smuk udtryksfuld hingst med fantastiske blodlinier. Han har et unikt temperament og store elastiske bevægelser som han giver videre til sit afkom. Han har været redet på PSG niveau og har startet stævner tidligere, under DRF. Hans far, Letrado II, er 100% ren Cartujano. Hans mor, Legionaria IX, er efter gangartsmatadoren Mariscal X, som hver eneste gang har givet sine fantastiske gangarter videre til sit afkom.

Louis er født sort, skimler og bliver med tiden hvid som sin far.
Han er i gang med basis vaccinations program. Er passet med smed. Har fået lavet papirer. Kan stå bundet og få løftet hove. Er meget kælen og knytter sig hurtigt. Kommer altid en glad i møde på folden som den første.
Han står på boks om natten og går på fold med løsdrift om dagen sammen med både hopper og vallakker. Han er nem at håndtere og trækkes uden problemer til og fra fold hver dag. Han er som et års målt til 150 cm i stang.

sælges kun da hans plads er byttet ud med en spansk hoppe, da jeg gerne vil udstille og avle. Skulle først have blevet boende og været brugt som dressur hest men har nu rigeligt med rideheste og for lidt tid.

Far og mor kan ses på stedet samt en 3 års hingst efter samme far.

Så ønsker du en hest med præstationsblod op over begge øre, super temperament, bevægelser i top og som kommer til at gøre sig rigtig godt på dressurbanerne når han bliver større, så skal du komme og kigge på Louis Vuitton

De sidste billeder er af Gucci og Legionario.

Video af Gucci fra hendes kåring som 3 års.
 
 

[Salg] Vil du have det bedste fra to super racer?

Kun seriøse henvendelser.
Ingen afbetaling eller udlån.

Sælges ikke til hvem som helst. Seriøs rytter foretrækkes der har interesse i dressur på hestens præmisser. Ikke til videresalg. Vi har ikke travlt med salg så vi venter gerne på den rette.

Pris: 22.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333201402519
F:
190101002006533
M: Gucci Af Stormarksgaarden
208004201002611
MF:
276004200403319
Dressur: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Stamtavle
Irmelin Fasterholdt Nørmark
Senest rettet 05 maj 2015 kl. 13:38, og har været vist 1412 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider