Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Señor Bell'issimo E

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 6 år 
 165 cm
 Brun
Står du og mangler din næsten drømmehest? Hesten du selv kan forme, som vil gøre alt for dig, har potentiale og muligheder? Så fortsæt endelig med at læse - Bissen kunne blive din kommende bedste ven.

Bissen er en unik 4 års vallak, som har utrolig meget at byde på. Kælenavnet matcher ikke hans temperament. Faderen er kåret med gode karaktere i både dressur og spring - primært gået dressur på højt plan i Tyskland. Moderens afstamning er god og ren dressur. Hendes gode temperament og sind er uden tvivl givet videre til Bissen.

Han er en nervefast unghest, og der skal meget til at ryste ham. Han har potentiale og gode gangarter. Bissen er utrolig nem, sød og rar, en rigtig drengerøv som elsker hygge og opmærksomhed fra enhver - mennesker såvel som dyr, nuser gerne med gårdens kat og strigles af besøgende børn. Han er nysgerrig, og ikke bange for at være alene. Han er utrolig lærenem, og meget nem og håndterbar i nye situationer. Til tider besidder han også en vis portion stædighed, dog ikke noget af betydning, og har altid kunnet overtales.

Pt er han ikke tilredet, men bliver det indenfor et par mdr. Passet med smed hver anden mdr siden han blev født, samt passet med vaccination og ormekur.

Bissen er uden tvivl min øjesten, da jeg selv har avlet ham - har også hans mor. Det har været et svær valg at sætte ham til salg, men har ikke den nødvendige tid til at have hest - har dog ikke travlt med at sælge ham, et godt fremtidig hjem er af stor betydning.

Kun seriøse henvendelser

Nyere billeder kommer -de to første er fra maj 2013, de andre er tager indenfor de sidste 2 mdr.
 
 

[Salg] Unik 4 års som skal opleves

Hestepas og sundhedsbog medfølger. Har lidt udstyr som kan indgå i handlen uden yderligere omkostninger - dog ingen sadel.

Pris: 39.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW1104262
F:
DVH 738
(DV DK)
M: Senorita Bell
0100714
(DV DK)
MF:
DVH 756
(DV DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 28 marts 2015 kl. 22:05, og har været vist 1572 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider