Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kalifta

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 13 år 
 146 cm
 Brun
Det er med stor sorg at jeg skiller mig af med min øjesten, men jeg har indset at jeg er vokset fra hende og hun vil have bedre at en mindre rytter.
Kalifta er en sød og rar hoppe, der elsker at arbejde. Hun springer med glæde LB. Hun går LA dressur og vil sagtens kunne komme højere med en rytter der har lyst til at træne det. Hun er en en nussetrold som elsker bare at have en hygge dag, hvor man fx. laver horsemanship eller bare nusser. Hun knytter sig meget til sin rytter og er rigtig morsyg, så hvis man først har fået et bånd til hende vil hun gå igennem ild og vand for en. I dressuren går hun meget nemt til bidet og går pænt på både tøjler og schenkler.
Hun er utrolig god i hoved og kunne ikke finde på at gøre nogen fortræd. Nogle små børn jeg på 6-7 år har været oppe og ride på hende og der var hun helt stille og rolig og afstappet.
Hun er rolig på banen og kan rides alene og med andre. Det er dressuren der er hendes potentiale og sælger derfor også helst til en der gerne vil dressuren frem for at springe.
Jeg holder meget af hende og derfor vil jeg gerne finde den rigtige rytter så både hest og rytter kan arbejde godt sammen.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 159004
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 23 juli 2015 kl. 16:14, og har været vist 1731 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider