Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

No Risk

Billede
Billede
Billede
Billede

 Traver  
 Hoppe
 12 år 
 167 cm
 Mørkebrun
Jeg vælger at sætte min traver til salg, da jeg ikke har tiden og interessen til hende mere, og synes hun fortjener en der vil bruge en masse til med hende. Det er en Hoppe med stort H, hun vil gerne være den der bestemmer på foldene. Hun hedder oprindeligt No Risk, men bliver kaldt Mulle i daglig tale. VIGTIGST hun sælges til et godt og blivende hjem, da jeg ikke ønsker hun skal kastes rundt til flere personer, og det er hjem før pris.
Hun startede med at gå travløb ved nogle ejere før mig, men blev hurtigt taget ud af sporten, så i dag er hun redet op til at være en fin dressurhest forhold til det er en traver. Hun springer alt man styrer hende på, hvis man ikke er usikker på hende. Jeg har primært brugt hende til dressur, skovtur og i ny og næ spring. Hun har prøvet en masse forskellige ting, hvor hun har været rigtig god, fx pony games, agility, kvadrille og mange andre sjove ting, det tager hun helt cool.
Hun kan ride til og med LC-LB niveau i dressuren, og der er påbegyndt sidebevægelser, men hun står meget stille for tiden, da jeg ikke har tiden som før. I spring springer hun nemt over en meter, og har en ok teknik. Jeg har selv sprunget 130 cm på hende, men så tør jeg ikke mere. Hun kan rides på skovtur alene og det har jeg gjort før, men der kan hun godt være en kylling, men hvis der er andre med er hun meget cool.

Hun står til 16.000 uden udstyr, men er villig til at gå ned i pris, hvis rette køber dukker op, hun sælges ikke uden hun er prøvet, hun vil blive vist frem, efterfulgt af man selv prøver hende. Hun er et kig værd, og man kan komme og se hende så mange gane man vil.
 
 

[Salg] Energisk, smuk traver sælges!

Hun sælges ikke til rideskoler, kun til en privat. Jeg har en masse udstyr til hende der kan fælge med til en mindre merpris, det kan handles os. hun har rødt hestepas, er passet med alt, vacciner, dyrlæge, tandlæge, kiropraktor, smed osv. hun går uden sko, men hvis man skal ride meget tur, skal hun have sko på.

Pris: 16.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 158925
F: Good As Gold (S)
M: Avimore (NO)
MF: At Risk (US)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 12 marts 2015 kl. 10:50, og har været vist 135 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider