Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Frydenborgs Laura

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 8 år 
 167 cm
 Brun
Velgående, opdragen og nem hoppe sælges. Ønsker du en hest som har et godt eksteriør, super sind og som giver en god ridetur hver gang, så er Laura lige noget for dig. Laura har en god bevægelse hvor især skridten og galoppen skal fremhæves.
Hun er en dejlig hest med en god fjeder og er nem at ride for sædet. Hun laver fine schenkelvigninger, versader, gode anspring fra parade og skridt til galop, og changerer fint igennem skridt. hun er påbegyndt versader. Hun er dejlig stabil og meget let på tøjlen. Hun er godt på vej mod LA klasserne.

Hun syntes det er sjovt at springe, men grundet rytters manglende interesse herfor, har hun ikke fået lov at udnytte hendes potentiale. Laura er nem i al omgang, kan rides alene på tur og af alle. Hun har et meget medgørligt sind, og er rar at arbejde med i alle henseender. Laura har startet et par stævner og er rar at have med i byen. Hun er ikke anderledes at ride om hun er på hjemmebane eller rides på et ukendt sted, idet hun udelukkende fokusere på rytteren. Hun går direkte op i traileren uden besvær.

Hun giver altid en god tur og er altid en fornøjelse at arbejde med. Hun er passet med alt, og har ikke haft en sygedag.
Laura er ud af en god hoppestamme, og er efter hingsten Bøgegårdens Laurino. Laurino er kendt for at avle: Ensartede, ædle, højtstillede og storrammede føl af overvejende særdeles god type. Udtryksfuldt hoved. Passende lang, velansat og velrejst hals. Lang, skå skulder. Lang, velmarkeret manke. God overlinie, enkelte savner tilstrækkelig smidighed. Langt, velformet kryds med passende hældning. Lemmerne er jævnt føre. Bevægelsen er god i skridt. God til særdeles god i trav og galop.
Laura er ud af en stærk hoppestamme. Lauras mormor, Bøgegårdens Laina, er mormor til Sezuan som er et af verdens mest eftertragtede unghingste lige nu.

Desuden er det værd at nævne at hendes morfar, Bøgegårdens Apollo i år blev kåret som årets hingst, ved hingstekåringen i Herning 2015.

Udstyr kan tilkøbes for rimelig merpris. Laura sælges udelukkende grundet manglende tid! Laura kan krybbebider lidt i forbindelse med fodring. Det har hun ikke altid gjort, og det er ikke ret slemt.

video:
https://www.youtube.com/watch?v=NRNuNAItNv0&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=vHfz9F0mAss
 
 

[Salg] Fantastisk sind, super ridelighed

Laura sælges i privat salg. Da jeg ønkser hende solgt forholdvis hurtigt og til en sød ejer, er jeg åben overfor bud når man har set hesten :)

Pris: 48.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0900832
F:   Link
DVH 888
(DV DK)
M: Bøgegårdens Anna Bell
208333200200101
(DV DK)
MF:   Link
DVE 767
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 04 maj 2015 kl. 10:19, og har været vist 3544 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider