Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

No Name

Billede
Billede
Billede
 Irsk Cob  
 Hoppe
 9 år 
 146 cm
 Broget
Utrolig god, flot, sød, opmærksom og fremadgående Irsk Sports Pony søger rytter 3 dage om ugen.

No Name er en frisk og fremadgående Pony, som søger en rutineret rytter til rideture, longering, dressur, spring og der mulighed for stævner hvis interessen er der.

No Name har tidligere været redet til spring stævner af forrige ejer som er en ung rutineret rytter, og No Name er en meget dygtig spring pony og meget dygtig under transport m.m.

Nuværende rytter (10 år gammel) mangler stadig lidt rutine i at styre/stoppe No Name, men modtager undervisning 2 x ugentligt, og der er mulighed på stedet for at parthaver også kan få undervisning (afregnes separat)

No Name er opstaldet i en hyggelig stald med 3 heste, 1 mini shetlænder og 1 pony, så der samlet er 6 heste på stedet, hvor der er 5 folde, ridebane, vaskeplads, striglepladser m.m. et hyggeligt miljø, med god omgangs tone og engagerede ejere.

BEMÆRK. det er vigtigt at rytter er rutineret, og kan håndtere en opmærksom og fremadgående, god hest.
 
 
 
 

[Part] Frisk Irsk Sports Pony søger part rytter

No Name er opstaldet med fuld pension, d.v.s. at der bliver fodret, muget og taget ud og ind fra fold, vi hjælper dog selv til i den udstrækning vi er der, parthaver har 3 dage om ugen (aftales med ejer) for kr. 800,- og forventes på disse dage at tage sig af strigling, rensning af hove, dækkener, motionering, ridning og ikke mindst godbidder :-) der kan derudover være flere dage når ejer ikke har mulighed for at komme på stedet, ligesom ejer naturligvis vil hjælpe når parthaver ikke har mulighed for at komme (ferie/sygdom).
 
 
ID: HST 158889
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 08 marts 2015 kl. 18:21, og har været vist 951 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider