Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kingsley

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, andre  
 Vallak
 10 år 
 153 cm
 Mørk skimmel
Kingsley, opr. Egely's Fazem, er en skøn OX araber med et dejligt sind, et godt humør og masser af gå-på-mod. Han er utrolig tillidsfuld, og knytter sig tæt til de personer, der tager sig af ham.
Han er vågen og opmærksom på den gode måde, sommetider lidt af en "pivskid", men han bliver højst forskrækket, aldrig bange eller ustyrlig. Han er desuden en vaskeægte hyggetrold og elsker opmærksomhed. Alt i alt er han en utrolig dejlig hest, der er nem og behagelig at håndtere.

Kingsley er pt fuldstændig rå, men har indtil videre i håndtering fra jorden vist sig at være utrolig lærenem og lydhør. Dette betyder naturligvis, at hans potentiale inden for hhv. dressur og spring endnu er uudforsket :-) Ligeledes mangler han af samme årsag en del miljøtræning for at blive "trafiksikker", og vil derfor i starten skulle have en makker med ud på tur. Han opstartes i tilridning i Hedensted pr. 1. april, hvorefter han vil blive opstaldet i Pannerup nord for Århus.
 
 
 
 

[Part] Part søges 3-4 gange ugentligt til unghest

Jeg søger en part til min lånehest Kingsley 3-4 gange ugentligt.

Kravene til dig er, at du er 18+, vejer max 65 kg, at du er ansvarlig, pålidelig og fleksibel, at du har et godt humør og er nede på jorden, og naturligvis at du behandler min dreng med kærlighed og respekt :) Erfaring med ungheste vil være en fordel, men ikke et krav.

Parten vil koste 1000 kr. om måneden, som er et bidrag til opstaldningsudgifter.
Til gengæld har du ham 3-4 dage ugentligt, hvor du selv bestemmer, hvad der skal ske (på sigt dressur, spring, tur, jordarbejde mv.) Du har derfor en unik mulighed for at være med til at forme ham fra nytilredet, i samarbejde med mig. Du er derfor også meget velkommen til at modtage undervisning på ham for egen regning.
 
 
ID: HST 158860
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 02 marts 2015 kl. 22:35, og har været vist 377 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider