Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fuerte SJ

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pura Raza Española  
 Hingst
 7 år 
 165 cm
 Mørk skimmel
Med meget stor sorg vælger jeg at sætte en af mine meget fantastiske hingste til salg. Kun pga manglende tid . Og kun relevant for de rigtige og seriøse købere
Fuerte er en stor langbenet hingst - meget mørkskimlet ( stadig næsten sort) og med masser af hår... Skimler langsomt ..Han har en helt fantastisk stor og rummelig gang , som jeg ikke har set mage - hos andre p.r.e. heste herhjemme.. (Hans far Dupin blev brugt i det store Hesteshow Levade , som leverede mange opvisninger rundt omkring i Europa incl i DK- hvis man kan huske dem) ..
Fuerte er en fantastisk smuk hingst - skøn at sidde på ,meget meget sød og nem i stalden , trods sine kun knap 5 år , og har på ingen måde været et problem at ride til overhovedet ..Har været redet nu i ca 11/2 år - og rides også uden sadel .. Energisk men dejlig let i hånden .- og vil meget gerne gøre sin rytter tilfreds .....Han står pt ved siden af anden hingst i stalden og på fold har han hopper , hingste og vallakker rundt om sig .. Uden problemer

Fuerte SJ blev stillet til Dansk Morfologisk Championat i år 2012 og opnåede resultatet : Champion unghingst..

Han er kun til salg for de rigtige købere..Som vil give ham et rigtig godt og stabilt hestehjem, og som har den tid jeg selv idag mangler . Og en køber som vil elske at vise ham frem på dressurbanerne herhjemme ville også være at foretrække . Da han har et kæmpe potentiale indenfor dressurens verden .
Han er et rigtig nussehoved - og nyder at blive puslet om ...
Jeg har inden tilridning brugt en masse tid med ham -hvor vi har arb meget fra hånd. Og gået uendelig mange ture i naturen og ikke mindst trafikken .Senere er han også redet i byer , kørt i trailer mm.
Han er igennem sine 5 år selvfølgelig passet med alt og fodret med Sct Hippolyt
Fuerte er klaphingst - og derfor denne lave pris....
Kun seriøse henvendelser..
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 7240151002DK095
F: Dupin
190101002311291
M: Dolca
190101002008697
MF: Grajito
190101001701951
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 september 2015 kl. 22:50, og har været vist 6976 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider