Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Askepot

Billede
Billede
Billede
 Fuldblod, engelsk  
 Hoppe
 10 år 
 170 cm
 Lys skimmel
Askepot er en stor smuk hoppe som mangler at blive redet regelmæssigt. Hun har en kæmpe personlighed, og en god udstråling; hun er ekstremt opsøgende og nysgerrig, og madglad! Hun elsker at blive nusset og kløet, og er meget legesyg! Dog er hun relativt uerfaren, da hun ikke været redet regelmæssigt særlig meget af sit liv.

Nuværende ejer købte hende som jagtpotentiale for et halvt år siden, man har måttet opgive projektet pga. manglende tid og kondi. Foreløbig bliver hun redet ca.1-2 gange om ugen på skovtur. Hun er rolig nok sammen med andre heste, men varm når hun skal ud alene - bedst at have en makker med indtil hun er krudtet af.
Hun er af flot stamtavle, men har en lille fejl på det ene bagben; hun tager lidt kortere skridt med det ene bagben end det andet - derfor er hun ikke egnet til de finere dressurklasser. Hun er derimod dejlig fremadgående og frisk - springning er bestemt en mulighed for fremtiden!

Foreløbig har Aske brug for at komme ud og motionere noget oftere, og få lidt mere rutine generelt. Træning på bane ville helt sikkert være et plus, men indtil videre er det vigtigt at hun bare kommer ud noget mere - om det bliver skovture (stalden ligger lige op ad Kongelunden, så man skal ikke engang på vej for at komme ud og ride i skoven eller på fælleden) eller noget mere.


 
 
 
 

[Part] Billedskøn, energisk hoppe!

Du må gerne være mindst 18 år, stabil og pålidelig, og en rutineret rytter der er vant til store heste!
Askepot kender sin egen styrke, og kan til tider godt være en håndfuld - så du må godt være én der ikke er til at løbe om hjørner med: rolig og konsekvent - og god til at sætte dig ind i hestens tankegang. Nogle gange prøver hun grænser af, men nogle gange kan hun være reelt utryg - det handler om at kende forskellen og handle derefter.

Og så ville det være dejligt hvis du kan lide en hest der tydeligvis elsker at få opmærksomhed og kærlighed, som savner nogle faste rammer, så hun kan slappe af og holde op med at té sig ;)
Jeg mener at Aske er en meget ærlig hest som har et stort potentiale ti at blive en skøn ridehest givet lidt tid og opdragelse. Det ville være så synd hvis sådan et stort legebarn blev til en problemhest pga manglende ridning.

Hun er "ledig" mindst 5 dage om ugen. Mindre har også interesse.
Partlejen er pt.700kr for to dage om ugen, men forhandling er mulig hvis du f.eks. vil modtage selvbetalt undervisning på hende.

Askepot står i en hyggelig lille privat stald, sammen med 4 andre firbenede. De kommer alle på fold hver dag. Der er direkte adgang til skov og strand.
Der er opvarmet rytterstue - dejligt om vinteren!
Det tager 15-20 minutter at skridte hen på de forskellige rideskoler der ligger i nærheden.
Buss 33 mod Søvang stopper lige udenfor gården!

Det forventes at man muger, hø'er og hælder foder op når man er her, og generelt giver en hånd med i det praktiske.

Vi håber på at høre fra dig! Kun seriøse henvendelser, tak.
God dag :)
 
 
ID: HST 158848
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 01 marts 2015 kl. 18:17, og har været vist 925 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider