Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sir Spirit Af Østensgaard

Billede
Billede
Billede
Video

 Oldenborger  
 Vallak
 8 år 
 175 cm
 Sort
Spirit er en fantastisk og smuk oldenborg vallak (75%) på 8 år, som kan bruges til det hele - om det så er dressur, spring eller en tur i skoven.

Han er rolig af sind, meget typisk oldenborg-temperament og har siden han var 3 år kunnet rides alene i byen. Har aldrig tabt en rytter og prøver ikke grænser af. Kan med lethed rides ud på tur både alene og med andre. Er trænet med horsemanship, så er opdraget fra jorden mht. at stoppe, gå pænt, stå stille når man skal op osv.

I dressuren er Spirit utrolig lærenem og lytter godt efter hjælperne. Han er energisk og fremadsøgende og har en super god takt og et godt rygsving.

Han kan de fleste øvelser til LA (sidebevægelser, galop fra skridt, påbegyndt kontra, påbegyndt bagpartsvendinger osv.), men grundet manglende tid og interesse er han kun blevet startet til og med LB. Til gengæld er han en rigtig kammerat at have med til stævner og er 100% hos rytteren ? kigger ikke og står roligt ved sin trailer. Er også nem at læsse og køre med. Han har ikke været startet i år, da jeg har været gravid og fået barn. Der må derfor også påberegnes at han mangler styrke i sine øvelser, da han har været redet af parter det sidste stykke tid. Men træningen er genoptaget og der forehaves video fra 12. juni i år.

Han har også været startet et par gange i spring og distance (25-30 km)med gode resultater (vandt Hippoaden LC i Knuthenborg Park 2016), så han er en god allroundhest.

Han var til vallakbedømmelse i Dansk Oldenborg Avl i juni 16 hvor han opnåede fine point med 8 i skridt, 8 i trav, 7 i galop og 8 i helhed.
En utrolig nem og samarbejdsvillig hest med stort uudnyttet potentiale.

Jeg har selv haft ham i 5 år og har kontakt til avler og tidligere ejer. Han har aldrig haft en sygedag eller været halt pga. andet end en hovbyld. Der forefindes ikke røntgen.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333OL0900895
F:
OLH 810
(OL DK)
M: Lima Af Østensgaard
OL 9126
(OL DK)
MF:
OLH 752
(OL DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 17 juli 2017 kl. 20:06, og har været vist 7078 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider