Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nørballes Manitoba Legend

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 6 år 
 180 cm
 Brun
Super dejlig unghest sælges.

Toba er en helt fantastisk kammerat, en hest man bare ikke kan få nok af. Han fylder 5 til foråret. Måler ca 180 + cm, men er heldigvis lige så rar som han er stor.

Er redet ca. 1 måned som 3 års og har efterfølgende fået lov til at vokse. Er igen redet ca. 3 måneder som 4 års, hvor han rykkede rigtig meget. Han er en gadedreng, men samme tid en rigtig pleaser. Han er redet i alle gangarter, har snust lidt til sidebevægelser, parader, tilbagetrædninger, hvilket falder ham let. Mangler naturligvis en masse styrke, men øvelsesmæssigt vil han hurtigt blive klar til LA, hvis han sættes igang. Har stået stille i 6 måneder nu, så man må forvente, at han skal i form igen. Toba fremvises derfor heller ikke under rytter, jeg har lidt korte video klip, der kan sendes over sms ved henvendelse for at danne indtryk.
Billeder er fra hans tilridning sidste år.

Toba er på intet tidspunkt blevet presset, og det ønsker jeg heller ikke at han skal fremadrettet. Det er vigtigt for mig at finde en rytter, som ønsker at lave en hest der kan holde i mange år. Kan sagtens rides af mindre ryttere.

Han har gangarter over middel, mangler stadig en del under rytter, men rykker sig for hver gang. Er let at ride, let for benene og yderst nem på hånden. Kan rides ude og inde, alene og med andre, har været på tur og er super cool. Kan lynhurtigt blive klar til 5 års klasserne, han kunne sagtens have gået LC da han blev tilredet som 3 års, har haft meget let ved alt. Selvom han har let ved ridning er han en gadedreng og jeg ønsker at finde ham en rutineret rytter, som ikke bliver bange for hans størrelse hvis han er lidt fræk. Det meste af ham er ben og han er ikke stor at være på.

Er uproblematisk i alle henseender og er nem at læsse, nem at have med i byen. Har rødt pas, og er passet med alt.

Et oplagt emne til den rutinerede rytter som ønsker at ride championater og vil have en hest der bliver lagt mærke til. Her er virkelig en unghest som elsker at gå til ridning, og kun samler på positive oplevelser.

Sælges på grund af tidsmangel og derfor også til fordelagtig pris. Han sælger kun til prisen inden 1/4, her har han fået plads i ridning og prisen vil derefter stige. Han er lige nu i ''kondi-træning'' med longe osv, for at blive klar til ridning. Skridter ham af under rytter flere gange i ugen og han elsker det.

 
 

[Salg] Fantastisk unghest

Privat salg.
Alle undersøgelser er på købers regning, hesten har ikke fejlet noget i de år den har været hos mig.

Rødt pas. Forbeholder mig ret til at vælge mellem eventuelle købere.
Udstyr kan tilkøbes for mer pris.
Prisen afspejler at hesten ikke er i fuld ridning.

Pris: 34.800,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 

[Bytte] Dejlig unghest byttes

Ung pony (1'er) kan indgå i handlen for max 10-15.000.

ID: HST 158784
F: Bøgegårdens Laurino
MF: Michilino
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 08 marts 2016 kl. 09:53, og har været vist 8036 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider