Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

CLP Colonels Laidback alias Malli

Billede
Billede
Billede
Billede

 Paint  
 Hoppe
 7 år 
 158 cm
 Sort
Malli er en ung hest der kun lige er påbegyndt sin ridning.
På trods af hendes unge alder så er hun rolig og cool men har stadig meget at lære :-)

Hun er noget af det sødeste men kan også være en rigtig hoppe og kan blive noget så sur :-)

Jeg har haft Malli siden september 2014, og har brugt tiden på at lære hende at kende og miljøtrænet hende så hun kan få en masse nye ting, jeg har fået træning, har haft hende med ude i ridehus til fællestræning i Trail. Hun har været med på tur ude i naturen og mødt nye spændende ting. Så hun er på vej til at blive godt uddannet til livet som ridehest.

Næste store udfordring for hende bliver marts, her skal hun en måned i træning og forhåbentlig lære flere øvelser og få lidt mere rutine under en proff træner.

Marts 2015
Så er det slut med tilværelsen som baby og unghest. Malli er sendt i western træning en måneds tid her i marts hos Jonna Mccabe. Her skal hun forhåbentlig få lidt bedre styr på øvelserne og balancen. Jeg skal selv have nogle lektioner og være med i processen så jeg også kan følge med. Det bliver spændende om hun er motiveret for træningen og får en masse godt med hjem.

I april har jeg tilmeldt hende vores første stævne. Vi skal deltage i Show4Fun hvor jeg håber vi kan blive klar til flere klasser.

April 2015
Malli er kommet retur fra træningsophold og har fået basic på plads. Hun manglede især fremdrift hvilket der er brugt meget tid på. Og så er der kommet mere styr på balancen.

Show4Fun western stævnet måtte vi desværre melde fra til 2 dage før grundet Malli fik en hovbyld og var halt :-( vi håber der kommer et nyt stævne som vi kan være med til.

Juni 2015
Malli har været med i byen for første gang til Det Fynske Dyrskue. Her har hun virkelig fået miljøtræning med over 10.000 besøgende børn om fredagen. Hun klarede alle udfordringer både til mønstring og slangegang så flot dejligt med en hest der bare gør hvad man beder dem om. Hun er så cool den hest at man skulle tro hun havde prøvet det før. Hun stod alene i hele stalden den første ½ time uden problem jeg kan kun være stolt af min sorte stjerne. Hun fik en 1 præmie med 22 point og flot kritik fra dommeren. Hun var træt da vi skulle hjem og nærmest løb op i traileren så tænker hun glædede sig til at komme hjem på folden igen.

August 2015
Vi har deltaget i den årlige Boot Camp og det var både udfordrende og sjovt for både hest og rytter. Vi har lavet ting vi ikke drømte om og overskredet grænser som at ride uden tøjler med en pind bagom nakken og har for første gang været ude at bade i havet. Det har ridemæssigt hjulpet os rigtig meget frem.

Malli har virkelig rykket sig de sidste 3 måneder ridemæssigt. Vi havde ligesom en periode hvor hun blev sur og arbejde imod mig. Hun forstod simpelthen ikke hvad det var hun skulle, dels fordi jeg selv ikke var klar nok i mine signaler for de respektive øvelser, og jeg misforstod hende lidt og troede bare hun var en tvær hoppe. Nu har vi fundet rytmen og hun har virkelig vist at hun har potentiale det skulle abre lige findes frem. Hun arbejder godt og har fået forståele for at lytte tilm ig når vi skal træne øvelserne, så vi laver både for og bagpartsvendiner, versader og kontraversader nu. Det er en fornøjelse at gennemride et program og hesten kan det. Nu skal der bare noget mere rutine bygges på og så skal vi ud og være med til show næste år :-)


 
 
 
 
 
 
ID: HST 158782
F: Colonel Coosader   Link
Paint
M: Pep N Spotz   Link
Paint
MF: US IMPRESSIVE BLUE   Link
Paint
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Konkurrence
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 19 august 2015 kl. 13:43, og har været vist 233 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider