Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Turgon

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 12 år 
 146 cm
 Hvid
Det er med stor sorg, at jeg nu sætter Turgon til salg, da det viser sig, at han er halt i bøjeprøven. Det er ikke noget man lægger mærker til i hverdagen udover, at han ikke kan holde til at blive redet ret meget. Han kan dog godt bruges til lettere ridning.

Turgon er en sensitiv herre, med hjertet på det rette sted. Han elsker at lave noget og kommer til at kede sig, hvis han går uden at lave noget i for lang tid. Han elsker børn, dog vil de nok ikke kunne håndtere ham alene, pga. hans specielle temperament.

Turgon kræver til tider en der kan sætte sig igennem hos ham og vise ham, at det ikke er ham der bestemmer, men når han ved det, er han den sødeste og kærligste pony. Han kommer når man kalder, når man har lært ham at kende og har hans accept. Han vil være ideel som trickspony, da han er klog og meget lærenem.

Før jeg fik Turgon var han redet bidløst, men jeg har mest redet ham med bid. Han er sød på tur, kan dog godt være lidt opmærksom en gang imellem, men jeg har aldrig oplevet, at han har været ustyrlig.

Turgon er en dejlig frisk vallak, dog sent kastreret. Han er 9 år gammel (fylder 10 i år) og 146 cm høj. Han er ikke vant til trailer.

Så søger du en fantastisk dejlig hest med hjertet på det rette sted til noget hygge og måske en lille skridttur ind imellem, er Turgon lige hesten for dig!

Han har været min bedste ven i den tid jeg har haft ham!

Han gået med dækken i denne vinter, da det var meningen, at han skulle have været brugt til regelmæssig ridning. Dette er første år han har gået med dækken, han har før gået i løsdrift året rundt uden dækken.
 
 

[Salg] Skøn selskabs-/trickspony sælges

Turgon har grønt hestepas og er passet med smed, ormekur, vacciner og tandtjek.

Hjem før pris!

Pris: 2.000,00 DKK
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200509047
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Opstaldningssted
Senest rettet 21 januar 2015 kl. 19:55, og har været vist 101 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider