Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Joey

 Paint  
 Vallak
 20 år 
 155 cm
 Broget
Joey er en utrolig dejlig dreng på snart 18 år som jeg søger part på, da tiden og pengene bliver små, når jeg skal starte på gymnasium efter sommer. Han står i Farum/Lynge. Joey er 155cm og paint horse (med fuldblod i) og vi rider western, men kan absolut også dressur:-)
Joey er en utrolig glad dreng med en kæmpe personlighed, og et hjerte af guld. Han er en rolig dreng, men som nyder at arbejde. Han elsker at blive nusset omkring og få en ordentlig børstetur ;-) Han er utrolig nem at håndtere og har absolut ingen unoder. Jeg har selv været nervøs omkring heste og ridning, men har ikke det der ligner efter at have haft Joey i snart 3 år.
Han er super nem og ride på tur, og hvor han er opstaldet er der den skønneste natur at ride i.

For billeder, spørgsmål mm. så kontakt meget gerne :-)
 
 
 
 

[Part] PART SØGES (FARUM/LYNGE)

Jeg søger en part på ham som minimum er over 18 (kørekort vil være en stor fordel), og som ikke er i tvivl om hvordan heste skal passes. Jeg går op i at han skal have en fair behandling og han får vist hensyn- han er trosalt en ældre herre, selvom det absolut ikke mærkes. Han skal ikke udsættes for hård ridning, men en rytter som elsker tur vil nok være meget ideel til ham.
Du vil få mulighed for at passe ham op til 3 gange om ugen (det tænker både mig og min mor vil være et fint antal dage). Du skal bare muge og så kan du egentlig gøre med ham som du har lyst. Alt det kan vi snakke om hvis du er interesseret.
 
 
ID: HST 158602
F: JJ Bar King
Paint Horse
M: Ukendt
Fuldblod
Dressur: Tilredet
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Aaquist
Senest rettet 20 januar 2015 kl. 14:01, og har været vist 715 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider