Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vikjærsvangs Mae West

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 22 år 
 162 cm
 Brun
Jeg har ejet hende siden 2/3-14 og har haft stor stor glæde af hende og hun har hjulpet mig tilbage til ridningen, da jeg var meget nervøs grundet styrt med en anden hest julen inden som var den første hest jeg reelt set var på efter ca 10 års pause.
Mulle er en stille og rolig hest. Hun passer på sin rytter både på bane og i naturen. På tur kan hun ligesom alle andre heste se "spøgelser", men hun springer aller højest til siden og står og kikker lidt. Jeg har altid kunnet få hende forbi diverse ting ved hjælp af tålmodighed!!
Mulle er også den type hest som ALLE kan sætte sig op på. Min niece på 13, hvis rideerfaring er lig 0, har flere gange skridtet hende alene uden problemer og har generelt altid følt sig tryg omkring Mulle, også på fold og på staldgang.
På stald er Mulle også stille og rolig. Hverken i boks eller på staldgang har jeg haft problemer med hende. Hun står altid stille, om det så er ved striglning, dyrlæge, smed eller ved opsadling.
Mulle har 3 steder på kroppen sarcoider, MEN disse er IKKE aktive og har absolut ingen betydning for hende, hendes helbred eller ridningen af hende!!
Mulle har mens jeg har haft hende aldrig været syg/skadet og hun går pt som barfods med boots på forhovene, og er selvfølgelig ellers passet med smed og vaccinationer.
Mulle kan dressurøvelser til LA niveau, MEN jeg ser helst hun kommer ud til en som mest af alt vil bruge hende som hygge-/skovturs hest og evt meget meget let dressur (eller evt. avlshoppe).
 
 

[Salg] Ældre lærehest

Mulle sælges udelukkende fordi jeg ikke ønsker at hun på sine ældre dage skal rides hårdt i træningen og jeg selv har fået ambitioner der vil kræve dette.
Det gør ondt at jeg ikke har mulighed for selv at beholde Mulle i hendes otiumsår, men økonomisk har vi bare ikke råd til med tiden at have 2 heste, da vi snart også får os en lille.

Salg haster ikke.
SÆLGES IKKE TIL RIDESKOLE!!

Diverse udstyr kan sælges med for en merpris af 7000-,- (Her er tale om f.eks. Isabell Werth dressur sadel med cair og Kieffer hovedtøj)

Pris: 10.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 9507045
208333199507045
F:
DVE 360
(DV DK)
M: Miranda
BRDH 1770
(DV DK)
MF:
DH 191
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 19 januar 2015 kl. 13:58, og har været vist 99 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider