Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Granlys Weena

 Connemara  
 Hoppe
 4 år 
 138 cm
 Mørkebrun
På grund af personlige årsager sættes vores dejlige plag på 1 1/2 år til salg.

Hun udviser allerede fine gangarter på folden, og hendes far var en dygtig dressurpony, hendes mor, søndergårdens Willma er en dygtig springpony på vej imod MB klasserne så man får virkelig en plag man kan forme i den retning man selv ønsker.

Hun har været med til show i Egtved samt farmshow i Skive, hvilket hun tog med ophøjet ro. Hun kan mønstres i skridt og trav uden problemer.

Hun er flere gange transporteret i hestetrailer, både alene og sammen med mor, og det tager hun utroligt pænt. Står stille under transport.

Hun har været med som håndhest ved siden af mor siden hun var seks uger gammel. Stille og roligt er turerne blevet længere og længere, hvilket ikke har været noget problem. Dog er det sket under hensynstagen til hendes unge alder. Dog max 1 gang om ugen. Med tiden har hun også lært at gå ved siden af i både skridt, trav og galop. Dog har vi holdt pause med det på grund af mine egne helbredsmæssige problemer så det skal trænes op igen. Hvilket sikkert ikke vil være et problem da alt hvad vi præsenterer hende for, tager hun med ophøjet ro som om det er naturligt at blive rørt med plastisk på kroppen, at der kommer en paraply imod hende mm.

Hun er en rolig pony, vant til at løfte Hove og har lært det fra 3 dag af. Hun er passet med smed vacciner mm. Så hun er fuldt vaccineret og skal kun vaccineres en gang årligt fremadrettet.

Hun er en pony der altid kommer over og skal snakkes med på folden, meget snaksagelig. Elsker at blive nusset og striglet.

Weena er født brun men bliver med tiden skimmel ligesom sin far og mor.

Mor er ikke kåret endnu, men bliver det i år til august. Så weena kan kåres derefter. Hun er det allersidste føl efter Marvel Van graf janshof, som var en dygtig dressur pony og som er far til flere rigtige dygtige ponyer.
Hans profil kan ses på hestegalleriet.

 
 

[Salg] Granlys Weena

Privat salg.
Der medfølger hestepas mm med.
Forsikring kan overtages.

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333201302858
F:
S.29
M: Søndergaards Willma
208333CO0506847
MF:
CH 100
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 17 januar 2015 kl. 21:23, og har været vist 176 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider