Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jilker af Stasevang

Billede
Billede
Billede
Billede

 Frieser  
 Vallak
 14 år 
 165 cm
 Sort
Jilker er en meget smuk frieser med stor udstråling og personlighed. Han er rolig og intelligent men har bestemt også tænding. Han kræver en del af sine mennesker i form af stimulering og udfordringer primært mentalt. Han er en ekstremt nysgerrig hest der søger kontakt med mennesker meget naturligt. Han er en dominerende og intelligent hest i flokken hvilket stiller krav om at du som leder skal kunne sætte klare grænser. Hvis du kan det, er han meget nem at håndtere og meget rolig. Som frieser er han sensitiv til din energi så han kan let stresse op hvis du er nervøs, tilgengæld knytter han sig meget til dig og du får en kælen hengiven ven når han kender dig. Du kan se en video af ham her: https://www.youtube.com/watch?v=873rMm51NOs
 
 
 

[Udlån/Udleje] smuk frieser vallak

Jeg søger en låner til min skønne frieser på 165 cm og 14 år. Jeg ønsker mig en blid og omsorgsfuld person der kan lide at nusse med hesten. Jilker kan de fleste LC øvelser men har ikke været brugt til dressur de sidste 4 år. Han har stået meget stille pga ejers sygdom. Han elsker ture og er fremadgående på tur. Han kan godt hoppe over bomme på jorden men er ikke trænet i spring. Han har de seneste år primært været brugt til horsemanship og frihedstræning. Jeg betaler sygeforsikring og låner står for resten. Han går uden sko. Han kan gå i løsdrift eller boks, dog kun fold med vallakker pga sen kastrering. Han skal helst stå på Sjælland eller Falster så jeg kan komme og se til ham en sjælden gang. Udlånes kun pga sygdom hos ejer så der ikke er den fornødne overskud til ham. Låne periode kan F.eks. være 12 måneder med mulighed for forlængelse hvis jeg ikke er blevet rask nok. Kontrakt udarbejdes.

Lad os tale sammen om der kunne være et match.

De bedste hilsner Kira
 

[Part] Skovturs part søges til smuk frieser

Da jeg desværre selv er for syg til at tage mig af Jilker, søger jeg en part til Jilker der kan hygge og ride ture og hvis du har interesse kan du lære at lave liberty (øvelser helt uden udstyr) øvelser fra jorden. Jeg ser gerne at du har interesse i horsemanship men det er ikke et krav. Måske kender du allerede til forskellige metoder men vigtigst af alt har du interessen for at bruge tid på at hygge om min hest. Du er også velkommen til at ride en tur i den omkring liggende natur. Du skal blot have en dejlig tid med Jilker. I kan hygge, træne på bane eller tage en tur i naturen omkring. I kan også tage lidt let basal dressur på banen eller træne cavalletti.

Jilker er primært blevet brugt til Liberty training efter Carolyn Resnick's metoden de seneste år. Idet jeg har været working student hos netop hende i Californien fordi jeg ønskede at finde en anden og mere kærlig vej ind til min hest som på det tidspunkt udviste dominerende adfærd. Du behøver ikke kende hende eller metoden, men kunne være fedt hvis du har mod på at lære principperne. Videoerne nedenfor illustrerer den tilgang jeg har til heste og som du gerne må dele. Jeg er dybt inspireret af Linda Salinas som jeg også har fået undervisning af i både USA og har afholdt clinics med her i DK. Derudover er Nora Engquist og Frederic Pignon og mine inspirationskilder, se gerne videoer der viser mere om dem her:
https://youtu.be/cTFy6WEZwl4
https://youtu.be/w1YO3j-Zh3g

Se også gerne denne som fik mig startet på denne vej:
https://youtu.be/9j0Z19IhgPA

Det vigtigste for mig er at du deler denne tilgang til heste som er vist der. At det ikke handler om hvad vi som mennesker kan få ud af hesten /bruge den til, men snarere hvad vi kan opbygge sammen ved at fokusere på forbindelsen til hinanden. Og de magiske øjeblikke der kan udfolde sig af netop denne tilgang. At det er kommunikationen og relationen der er i fokus og ikke hvad man nødvendigvis gør sammen. Det vil sige det ikke betyder noget om hesten kan diverse ting men fokus er på at det er en god tid i tilbringer sammen. Dog kan det nævnes at Jilker er sød st ride, og kan det grundlæggende dressur og er fremadgående på tur, men altid til at stoppe og let at styre.

Gården Jilker er opstaldet på ligger i Frederiksværk og har ridebane og turmuligheder og ridehus 10 min skridt væk. Han står i boks med fuldpas, og er på fold alle dagens lyse timer.

Jeg søger en part 2-4 dage om ugen til henholdsvis 650 kr - 1150 kr per måned alt efter hvor mange dage du er interesseret i. Det er også muligt at få fuldtidspart hvis du er interesseret. Skriv for mere info.

Du skal minimum være 18 år. Jeg betaler alle andre udgifter så ingen ekstra udgifter for dig - kun sjov og hygge med en skøn hest de dage der passer dig.

Jilker har IKKE vist spring-potentiale, men kan tage nogle små spring i skoven, så hvis du er seriøs springrytter er han ikke hesten for dig. Han kan gå dressur med rytter på ryggen, men han har vist med tydelighed at det ikke skal være det primære fokus i hans træning.

Skriv eller ring gerne og fortæl lidt om hvorfor du har Interesse for netop Jilker og lidt om din erfaring med heste, samt det vigtigste nemlig dine ønsker til hesten?
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 158575
F: Nanning 374   Link
M: Zerike Marjan Petra M.
MF: Anton 343   Link
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 17 oktober 2017 kl. 22:20, og har været vist 9783 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider