Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lukas Turbo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 127 cm
 Lys skimmel
Det er med stor sorg vi vælger at sætte min datters elskede og fantastiske pony til salg.
Det er en 3?er pony på 127 cm i stang DRF målt, som er registeret som konkurrence pony.
Han er chippet, har grønt hestepas og har fulgt vaccinationsprogrammet og er passet med smed. Han er rolig og nem at beskære. Han har ikke gået med sko mens vi har haft ham.
Han er 17 år, men dette kan man slet ikke mærke på ham, som betyder at der er mange gode år tilbage i ham. Han knytter sig meget til sin rytter, og det betyder at han vil gå igennem ild og vand for sin bedste ven.
Min datter har selv redet ham op fra intet at kunne, til at ride LC3 i dressur og LB i spring, men de har startet flest stævner i spring da det er her hendes interesse ligger. Her har de næsten altid fået en roset med hjem. I sommeren 2013 startede vores datter og ham på rideklubbens hold til danmarksmesterskabet på Vilhemsborg ved landsfinalerne i springstafet, og her klarede han sig rigtig godt. Der var ingen problemer overhovedet med at han skulle overnatte udenbys og han tog al virakken meget flot. Han har også deltaget i dyreskue på Gl. Estrup, hvor der var mange mennesker, dyr og larm fra traktortræk, og dette tog han også helt roligt. Han har også deltaget i ringridning.
Han er en fremadgående pony, som på springbanen godt kan lave nogle hurtige omspringninger, og han springer alt. Det betyder at han kræver en rytter der kan sætte ham på plads. I den daglige ridning er han rigtig sød og nem. Han er meget rolig på staldgangen, som betyder at min datter selv kan ordne alt ved ham, og her har hun også lært ham forskellige tricks. Til stævner står han meget roligt i spiltovet eller bundet ved traileren når han skal sadles op.
Han er meget nem at læsse, som betyder at han kan læsses af en person. Han har ingen problemer med at køre alene i traileren. På stævnepladserne er han også meget nem at have med, som betyder at man nemt kan ordne ham ved traileren.
I sommeren 2014 havde han hovledsbetændelse i ene hov, som han er blevet behandlet for hos anerkendt dyrlæge og er helt rask nu. Det betyder at han har stået stille i nogle måneder, og derfor nu ikke er i form på grund af manglende tid. Han bliver lige nu redet en gang imellem af en pige på 14 år.
Ellers har han aldrig haft en sygedag i de 3 ½ år vi har haft ham.
Han får mild sommereksem om sommeren, men hvis man behandler ham med Flusa fra maj til og med september en gang om måneden kan man slet ikke se eller mærke det på ham.
Han er en pony der virkelig er et kik værd, og der kan altid sendes flere billeder og videoer af ham.
Vi sælger ham da min datter er overgået til større pony, og hjem før pris betyder meget da det er vigtigt at en ny ejer vil bruge ham fornuftigt.
Vi forbeholder os ret til at vælge imellem eventuelle køber, der skal være fuld forældreopbakning. Sælges ikke til rideskoler eller hestehandlere.
Prisen på ham stiger i takt med at han kommer mere i form.
Han sælges med udstyr som sadel, hovedtøj, regndækken og fleecetæppe.
 
 

[Salg] Fantastisk 3'er springpony med dejligt sind

Vi forbeholder os ret til at vælge imellem eventuelle køber, der skal være fuld forældreopbakning. Sælges ikke til rideskoler eller hestehandlere.
Prisen på ham stiger i takt med at han kommer mere i form.

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333199711372
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 11 januar 2015 kl. 14:28, og har været vist 1099 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider