Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Milla

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 14 år 
 147 cm
 Rød
Jeg har valgt at sætte min fantastiske pony tilsalg med tårer i øjene, fordi det er mit sidste pony år, og jeg er blevet for langbenede til hende.
Spring / allround, total fantastisk charmerende hoppe sælges. Milla er en rød hoppe med blandingen DSP og araber, hun er ca. 147 cm og 11 år gammel. Milla har det mest fantastiske sind, hun kan håndteres af både børn og voksne fra jorden og ryggen af. Hun kan stå alene på stald uden problemer. Hun er sød ved smed , hun går med to sko. Hun er trailervant og står helt stille under kørsel, hun er super sej at have med i byen, hun opfører sig altid pænt. Milla springer på LB/LA her hjemme, og til stævne har hun sprunget nogle enkelte LB'er med nul runde og placering. Hun har en rigtig god teknik, som man lige skal lære at kende. Hun kan lave vendinger på en tallerken;-). Hun er 100% trafik sikker, der kan rides tur både sammen med andre eller alene. Hun elsker de gode lange ture, både i skoven, trafikken, en galopper på stupmark eller en badetur nede ved vandet :-) Hun går fint stabilt til bidet i skridt, trav og galop med følsom hånd. Hun er selvgående, hvor hun er nem på tøjle og ben. Mangler lidt styrke i hendes schenkelvigning, også kan hun nemt gennemføre en LB. Hun kan være en "rød hoppe" en gang imellem, hvor hun kan blive lidt mere frisk at ride, men kan dog altid styres. Hun er virkelig et kig værd! Hun er en meget ærlig pony, som altid vil gøre sit bedste for sin rytter. Hun er en pony med muligheder og har kapacitet til at nå langt.
 
 

[Salg] Fantastisk allround pony sælges!

Jeg ønsker at finde det helt rigtige hjem til hende, da hun betyder så meget for mig. Jeg har ret til at vælge imellem købere.
Ingen udlån. Sælges kun til privat.
Der medfølger: hovedtøjler, sadel, underlag, dækner, gamacher, juleudstyr osv.
Evt. Bytte med rutineret springhest.
Video kan sendes!

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200307614
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 11 januar 2015 kl. 17:50, og har været vist 1944 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider