Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sunrice

Billede
Billede
Billede
Billede

 Holstener  
 Hoppe
 12 år 
 171 cm
 Brun
Sunrice er en super dejlig hoppe, med hjertet på det rette sted. Hun har 3 særdeles gode gangarter over middel, hvor især traven skal fremhæves, da denne er rummelig og elastisk. Hun er meget smidig og har let ved sidegående øvelser.

Sunrice elsker opmærksomhed og er altid glad for at blive nusset og pusset om. Hun er en lidt følsom hest, som ikke tåler stress og jag, så det er vigtigt at man har tiden til hende og omgås hende med rolige bevægelser og en blød, men bestemt hånd.

Hun er virkelig nem at få til biddet og arbejder generelt rigtig godt under rytter - hun giver altid en god tur, om det er på banen eller i skoven. Skoven er især noget hun elsker, hvor hun altid går frisk fremad og er utrolig styrbar. Trafik har hun intet imod.

Hun sælges, da jeg er startet på dyrlægestudiet og ikke længere har tid til at ride to heste. Da hun elsker at lave noget og være i centrum er det derfor synd at hun ikke får tilstrækkelig med motion og aktivitet længere.

Hun vil egne sig bedst til en rytter, som ikke nødvendigvis skal ud og starte en masse stævner, men som gerne vil have en billedesmuk hest, som altid yder sit bedste på banen og som nyder mange ture i skoven.
 
 

[Salg] Billedesmuk og lækker dressur og skovturs hest

Sunrice har aldrig haft problemer med at gå i trailer, men de sidste par gange dette er forsøgt har hun stået meget uroligt i den. Dette skyldes højest sandsynligt, at vores trailer ikke har været egnet til så stor en hest, hvilket vi desværre ikke har været opmærksomme på. Vil dog mene at problemet sagtens kan løses, da hun har kørt meget i trailer førhen og ellers er roligt anlagt. Har bare ikke haft tiden til at få trænet det med hende.

Videoen er optaget for et stykke tid siden..

Kontakt via telefon.

Pris: 52.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333200508335
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 27 december 2014 kl. 17:32, og har været vist 3874 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider