Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Birkilds Tara

Billede
Billede
Billede
Billede
 New Forest  
 Hoppe
 19 år 
 146 cm
 Mørkebrun
I Birkilds Tara får du en velredet pony, som altid samarbejder med dig som rytter. Hun er nærværende i sin ridning og mærker efter, hvad du er til i dag ? om ridningen er seriøs eller om I skal hygge eller have ?legetime?. Med Tara får du en pony, som primært har gået dressur og kan lære dig alt det grundlæggende ? hun går pt. LA4 på C-niveau. Tara er dog også med på alt det sjove, du kan finde på inden for ponyridning: turridning, en tur over stubmarken, strandtur, ridelejr, dyrskue, springning - hun springer 90cm med rytter og 110cm i løsspringning.
Du vil opleve, at Tara er let at ride, fremadgående når hun bliver bedt om det, men samtidig meget påpasselig - hun mærker efter hvilken rytter, hun har på ryggen. Hun har en helt utrolig tålmodighed og er meget forsigtig, hvis hun mærker, at rytteren har særlige behov. Derfor kan hun også være den helt rette pony, hvis du er en rytter med særlige behov eller et handicap.
Du vil hurtigt få en ny nær ven i Tara, da hun knytter sig meget til sin ejer og har behov for at føle sig tryg. På sin egen beskedne måde viser hun sine grænser og behov. Taras store erfaring gør, at hun er rolig i alle situationer: hovsmed, tandraspning, vaccinering, trailerkørsel, klipning etc. og du kan lukke hende på fold på alle. Vi har haft hende i 3½ år og må desværre sælge hende, da rytter er på efterskole. Hun er naturligvis passet med ALT. Har ingen sygdom eller skader haft. Du får fuld udstyrspakke med, som bl.a. indeholder en lækker Kentaur dressursadel.
Hvis du har plads til en ny trofast ven i dit liv, så lad os høre fra dig.
 
 

[Salg] Dressur- og stævnestærk med et unikt hoved

Kun salg til private, ingen udlån, rødt hestepas, er forsikret.

Pris: 33.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] Halv- eller helpart i Odense SV

Da rytter er på efterskole søger vi en part til vores skønne 1?er pony. Tara er en velredet dressurpony, som går LA4 på C-niv. Hun er fremadgående, hvis rytter ønsker det, men samarbejder rigtigt meget med sin rytter og mærker efter, hvad der skal foregår i dag. Tara står opstaldet i Odense SV med gode busforbindelser til Odense, Glamsbjerg og Tommerup. Vi forestiller os at du er min. 13 år og har redet en del år. Du er villig til at modtage eneundervisning mindst én gang om ugen ? underviser, som kender Tara findes på opstaldningssted. Du vil passe Tara, som var hun din egen, dog vil ejer gerne ride i de weekender, hvor hun er hjemme fra skolen. Det eneste du skal gøre, er at ride - gården sørger for alt andet. Der er naturligvis et dejligt ridehus samt udendørs bane på stedet. Vi afholder alle udgifter til opstaldning, foder, hovsmed og dyrlæge. Ingen udlån. Tara er til salg og part er derfor kun i begrænset periode, men forkøbsret kan aftales. Pris pr. måned 1200,-
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: NF 1863
208333199800884
9800884
F:
NFHR-E 99
(NF DK)
M: Bianca
NF 1538
(NF DK)
MF:
NFH-E 65
(NF DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 25 december 2014 kl. 08:46, og har været vist 2633 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider