Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bianca

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 20 år 
 163 cm
 Brun
Det er med blødende hjerte at jeg skal sælge min skønne hest Bianca. Jeg har haft Bianca siden hun var 9 år gammel, med en lille pause grundet efterskole på 2 år. Hun var min første hest og hun har lært mig rigtig meget, og hun har lært min far at ride. Jeg sælger hende fordi min far og jeg ikke har tid til at passe to heste længere.
Bianca er den dejligste hest med en dejlig personlighed. Når man lære hende at kende bliver hun en fantastisk partner og ven, som man kan stole på.
Bianca har i sine unge dage redet en masse stævner, mest spring, og var rigtig pålidelig og gik som regel en 0-runde. Og hun ELSKER terræn, og hun kan sagtens rides alene på tur. Dog er hun lidt opmærksom på lastbiler og traktorer, og så er hun bange for køer.
Hun sælges nu som selskabs, skovturs, hyggehest, og hun vil passe bedst til en voksen, da hun har sine nykker ind i mellem. Og med nykker er det ikke ondt ment fra hendes side overhovedet, men når hun ser en mark el.l bliver hun meget glad og frisk og vil gerne af sted, så der kan godt komme nogle sjove hop. Derfor skal personen der køber hende kunne sætte hende lidt på plads og kunne sætte sig i respekt over for hende.
En nykke mere er at hun ikke kan stå med en anden hest i trailer, hun står faktisk bedst i en én-hestes-trailer, da vi tror hun har problemer med at holde balancen i en stor hestetrailer.
Hun er rigtig sød på stald og nyder at blive klippet om vinteren. Hun er ikke dominerende overfor nye heste på fold, hun kommer godt ind i en ny flok og trives der.
Bianca har den skønhed at hun har et såkaldt "glasøje". Hun er ikke blind på øjet overhovedet, men hende sblis har givet noget pigment til øjet, så hun har tofarvede øjne, et blåt og et brunt.
Hun har 3 fine gangarter og kan sagtens styres rundt på alle baner.
Hun er vant til hunde, katte, høns og børn.

 
 

[Salg] Dejligste Bianca sælges

Hun sælges ikke til rideskole eller hestehandler.
Hjem før pris!
Hun går ikke med sko.

Med i købet får du:
En kiefer-sadle
To trenser
Et underlag
Div. dækner og et par skridt tæpper.
Grønt hestepas
Hun er ikke forsikret

Pris: 8.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333199710053
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 10 december 2014 kl. 21:33, og har været vist 2553 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider