Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Samson Singerholm

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Vallak
 16 år 
 169 cm
 Sort
Meget smuk vallak med en stor personlighed og et fantastisk udtryk.
Han er en rigtig drengerøv med glimt i øjet. Han er kommet sent i hænder ditto tilredet som 8 års, hvilket til tider afspejler sig i hans personlighed.
Samson er generelt meget rolig, men han kan godt have "sine dage" og han stresser nemt ved for meget eller forkert pres. Han er en hest med en stor personlighed og han ville kravle ned i baglommen på dig, hvis han kunne. Han kræver derfor en rutineret rytter med en fast, men rolig hånd i det daglige.
Jeg har brugt almindelig indlæringsteori på ham, hvilket han profiterer rigtig godt af.

Han er tilredet/gjort ryttervant, samt trænet i HMS ved Shane Mosele som 5 års, men har derfra stået helt stille frem til han var 8, hvor jeg startede forfra med hans tilridning og uddannelse.
Samson er velredet og strækker sig langt for sin rytter.
Har tidligere været på vej mod LA-klasserne. Vi har trænet schenkelvigninger, versader, tilbagetrædning, anspring fra skridt og kontra. Efter et par år ude af huset, hvor han ikke har lavet så meget, har han nu været i gang igen siden november 2014.

Samson strækker sig langt for sin rytter, han er super intelligent og lærenem, hvilket gør ham til en hest, der virkelig elsker at arbejde under rytter.
Samson har været med til en håndfuld stævner. Han forstår at vise sig frem og er bestemt en smuk hest, der bliver lagt mærke til.

Samson er kun blevet sprunget en lille smule, men han synes det er sjovt og gør det med stor lyst, når han først er kommet i gang.

Kan rides ud både alene og sammen med andre. Vant til vand osv.

Desværre er Samson ikke så god til trailere pga forkert træning tidligere. Jeg har løst dette ved at køre ham i lastbil, hvilket fungerer godt.

Samson har været solgt til nogle søde mennesker ved Esbjerg, hvor han blev lånt ud i marts 2012. Det endte med jeg købte ham tilbage igen og efter at have rundet en venindes løsdrift som foldbums i et lille års tid, kom han pr. 1. november 2014 hjem hos mig igen.

Januar 2016: Vi har kæmpet med en foldskade Samson fik, kort tid efter han kom hjem. Det ser ud til han aldrig kommer sig helt, så efter at have rådført mig med Ansager, som har behandlet ham, har jeg besluttet, at han skal gå og hygge sig.
Han kan fint gå en skovtur i alle tre gangarter og lidt let dressur, hvilket han gør af og til.

Samson er klart mit hjertebarn :)
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 0102440
208333200102440
F:
OLH 701
(OL DK)
M: Nathali Søndervang
OL 8392
(OL DK)
MF:
OLH 634
(OL DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Stamtavle
Senest rettet 04 marts 2017 kl. 20:59, og har været vist 1245 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider