Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tequila

Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 15 år 
 144 cm
 Rød
Tequilq er en sød middlealdrnde pony. Jeg har brugt igennem lang tid, og er rigtig glad for. Jeg har redet hende fra da hun var 10 år, både til stævne, skovture og undervisning. Hun er en meget framadgående dame. Man skal ikke bruge så mange hjælpemilder, når man rider hende. Dog ikke så let til bidet, men det kan selvfølgelig arbejdes med. Jeg har ikke brugt chambon til gøre det bedre. Hun har nogle meget fine gangarter, men ikke så god balance i galoppen, men kan trænes op. Men hun elsker at få noget fart over feltet, og der med kan det sagtens trænes, så det bliver godt. Sjovt nok når hun bliver træt nok, går hun let til bidet i galoppen.
Hun kan godt være en lidt bestemt dame, men man skal lige lære hende at kende. Hvis der er en anden end mig der rider hende, kan hun mærke det og skal lige sættes på plads først.
Jeg har både gået til spring - og dressurundervisning, med hende. Hun elsker at spinge og er god til de lavere højder, men så snart det bliver for højt (90-100), kan hun ikke følge med balance mæssigt i galoppen. Det er brændærgeligt, for hun elsker det. I dressur kan hun lave mange forskellige øvelser. Der er chenkelviniger, versader, parader, osv.
Hun elsker at blive nusset på staldgangen, blive striglet. Hun er vant til høns, kat, maskiner osv. Og hun elsker en tur ved vandet og få dyppet fødderne. Hun kan rides i flok og alene, og nyder begge dele, men vil dog helst være den forreste når man ridder samlet.
Er passet med smed, dyrlæge osv.
Ejer vil have ret at vælge mellem evt. købere. Sælges ikke til rideskoler. Men en sød pige eller dreng der elsker heste, og vil bru´ge tid på den.
 
 

[Salg] En ven for livet

Der medfølger evt. sadel (wintec sadel), 2 hovedtøjer, 2 vinterdækkener, overgangsdækken, regndækken, hestepas.
Privat salg.

Pris: 18.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200207524
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 11 november 2014 kl. 20:56, og har været vist 2637 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider