Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pinya

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 8 år 
 145 cm
 Broget
Pinya er en utroligt smuk og velafbalanceret lille hest. Hun har dejlige gangarter, der er nemme at sidde på og bærer ryggen virkelig godt. Hun har et blidt temperament og er glad for mennesker, så hun er den idéelle hest for nybegynderen eller den nervøse rytter.Pinyas farve er lilla
 
 
 
 

[Part] Horsemanship, part tilbydes

Part på Pinya. Det koster 250,-kr. om måneden pr. ugedag, og du skal som minimum have undervisning en gang om ugen oven i.

At have en part er en forberedelse til at have egen hest. Derfor tilbyder vi parterne, at de kan være med, når vi har smed, tandlæge, skal vaccineres osv. Samtidig er der en del praktisk arbejde forbundet med at have hest, så parterne påtager sig forskellige tjanser, så man får øvelse og rutine i vedholdende at sørge for alt det, der følger med at være hesteejer.

Du må have Pinya ude i to timer på din partdag, og vi aftaler individuelt, hvornår det passer. Du begynder med at gøre hende i stand, så tager du hende ud og leger med hende fra jorden og, hvis du vurderer at I begge er klar, så rider du hende. Husk at varme hende op 10 minutter i skridt og skridte af i 10 minutter, og husk at sætte tid af til at gøre hende i stand bagefter.

Inden parten kan træde i kraft, dvs. inden du må være alene med hesten, skal du have bestået vores partmærke.
 
 
ID: HST 158118
F: Olenas Blue Image
Paint
M: Royal
New forest blanding
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 december 2015 kl. 14:54, og har været vist 1224 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider