Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Isan

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, andre  
 Vallak
 23 år 
 141 cm
 Lys skimmel
Isan er en skøn og helt særlig vallak. Han er let at håndtere, sød, rolig men bestemt ikke kedelig at ride. Han er tidligere danmarksmester og to gange sjællandsmester i ponygames. I dressur er han øvelsesstærk og meget let ridelig. Han elsker at komme på tur både alene og sammen med andre, han er 100% trafiksikker. Han kan rides og håndteres af alle, kan en del øvelser som bruges ved horsemanship og kan rides cordeo.

Isan har gigt i begge forben og går derfor med specialdesignede sko. Det kan ikke mærkes på ham, han er frisk og meget arbejdsvillig. Det betyder dog, at han ikke må springe, og at han skal rides med finfølelse i dressur.

Vi er interesseret i en (let)rutineret part 2 gange ugentlig som er tilfreds med at ride ham under disse forudsætninger. Prisen er 300 kr pr måned. Dertil skal man være med til at ordne boks, og være behjælpelig med at fodre.

Isan står hjemme hos os selv. Vi har veldrænet ridebane og en del ponygamesudstyr som selvfølgelig må benyttes.

 
 
 
 

[Part] Skøn araberpony søger sød part

Du skal have redet i minimum to år, have en grundlæggende forståelse for hestens velfærd og være i stand til at sætte hesten behov før dine egne. Der skal være 100% forældreopbakning. Vi lægger vægt på, at du på en positiv måde kan indgå i staldmiljøet. Af hensyn til både part og os, vil der blive lavet en partskontrakt.
 
 
ID: HST 158009
Dressur: LB-klasser
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 20 oktober 2014 kl. 14:38, og har været vist 855 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider