Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Royal Benjamin

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 16 år 
 140 cm
 Brun
Det er med blødende hjerter og nok derfor, at vi har trukket det så længe, men Idas pony år er ved at være slut, så vi må derfor sætte Royal Benjamin til salg.

Benjamin er en fantastisk pony med en enorm personlighed - en rigtig kammerat, som gerne vil springe og især har talent og vilje til military. Hvis charme, selvtillid og lækkert hår var et udtryk i hesteverdenen, gik Benjamin rent ind her.

I springning har Ida og Benjamin flere placeringer på C og B-plan i MA og springer S til træning. Benjamin springer alt - fyld, tørt og vådt - og kigger aldrig. Han kan tændes og slukkes efter rytterens valg og kan rides af selv unge ryttere.

Han kan alle pony dressur øvelser, men da rytterens interesse ligger i spring og military er dette kun udnyttet i forhold til military start. Her har de startet hvad svarer til LB3(CNCP90) trænet til svarende LA klasserne(CNCP* og CNCP**).
I military har han gået et utal af CNCP80 og CNCP90 også med en del placeringer, herunder nr. 2 til DM 2012 kat 2. Han er ALTID fejlfri på springene i terrænet. Han er klar til CNCP* og CNCP**, hvis rytteren er. Ida og ham har trænet disse forhindringer til træning det sidste års tid. Benjamin elsker terræn springning og kigger aldrig, men vurderer nye spring i tilridningen uden tøven.

Benjamin er en meget selvgående pony uden at være vild. Han er glad for at arbejde, uanset om det er en tur i skoven, på banen eller til undervisning i enten dressur, spring eller terræn.

Benjamin er fra 2001 og vi har haft ham siden 2011, hvor vi hentede ham hjem fra Irland.

Benjamin vil være den ideelle pony for rytteren, der ønsker at komme ud og få succes på stævnebanerne, både til den rutinerede rytter, men også som lærer pony til den lidt yngre rytter i både spring, military og dressur.
 
 

[Salg] Fantastisk B-spring/military pony

Vi forbeholder os retten til og vælge mellem købere. Ingen udlån. Sælges kun til familie med forældreopbakning. Realistisk bud modtages.

Pris: 130.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på DRF Go HesteData Google
ID: 372414004252220
Dressur: LB-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: M
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 25 oktober 2014 kl. 21:50, og har været vist 2960 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider