Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lady Tess

Billede
Billede
Billede
Billede

(R.I.P.)
 Fuldblod, engelsk  
 Hoppe
 1999
 164 cm
 Brun
Indtil vidre er hun en dejlig hest, hade hende stående opstallet hos os i sommers for den tidliger ejer, der vandt hun mit hjerte, nu kunne jeg enlig få lov til og købe hende da jeg gerne vil have et føl efter hende.

19/11-07 så fik vi hende hjem, nu skal hun lige falde til her igen og finde sin plads i flokken, så må vi se om den skal være ride hest eller hvad. men planden er hun skal til hingst til foråret og kåres i løbet af sommeren. hvilken hingst vides ikke i nu men det kommer.

hun er nu kommet på rideskole og er ved og komme igang med en mulig ride kariere. hun bliver lognsseret en del for og bygge nogle muskler på, har været oppe og ride på hende i skridt og trav men det haster ikke. hun mangler stadigvæk noget fylde og masser af muskler.

4 marts 08. hun har været ved kipraktor og skal det nogle gange i nu. da hun har noget stiv hed i kroppen. muligvis fra den tid hvor hun red galop løb.

5 marts 08 hun er kommet hjem igen da hun har behov for og komme mere på fold og været er ved og være til man kan ride hjemme igen.

12 marts 08 dyrlægen har været her og ordnes hendes tænder de var rimlig slemme så hun skal have dem ordnet inden 8 måndere igen.

marts 2009 tess er blevet aflivet da hun blev ved med at have problemer med krydset og var begynt og halte meget, så tess R.I.P
 
 
 
 
 
 
ID: HST 157963
F: Ballet Prince (IRE)
M: Banana (IRE)
MF: Primo Dominie (GB)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 13 oktober 2014 kl. 22:48, og har været vist 83 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider