Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wan Zydell OX

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, fuldblod  
 Vallak
 12 år 
 162 cm
 Brun
Grundet arbejde har jeg indset, at jeg desværre ikke har så meget tid som ønsket sammen med min skønne skønne hest. Derfor kunne jeg godt bruge en dygtig dressurrytter til at ride ham lidt. Som udgangspunkt 2 gange om ugen, til tider 3.

Wan Zydell - i daglig tale Fyrsten - er en fantastisk god dreng, med det bedste sind i verden. Han er udfordrende og frisk, men gør ingen fortræd og passer særdeles godt på sin rytter.

Wan Zydell er i besiddelse af tre super gode og rummelige gangarter, og har stort talent for dressur og show. Han kan øvelserne til LA klasserne, og skulle gerne udvikle sig og komme op på et højere niveau i løbet af de næste par år. Han har været i professionel ridning hos Husted Arabians fra oktober til og med januar dette år. Han er derfor på nuværende tidspunkt i super form, og jeg forventer, at den rytter vi finder vil være med til at vedligeholde og forbedre hans nuværende form.

Vi har efterhånden deltaget i mange stævner, både store og små. og opnået en del resultater. I 2010 blev han guldchampion til nationalshow på Middelfart Ridecenter og i 2013 blev han sølvchampion i showklassen for vallakker på Vilhelmsborg. Til EM for araberheste fik vi en fjerdeplads i LB3 i 2013 på Vilhelmsborg.
 
 
 
 

[Part] Araberhest med dressurtalent søger erfaren rytter

Mine krav til dig er, at du er fornuftig, ærlig, tålmodig, fleksibel og dygtig til dressur således, at både du og Wan Zydell får noget ud af ridningen. Du skal helst være over 16 år, og have mulighed for at ride ca. 2 gange om ugen - til tider 3.

Da jeg selv går meget op i dressur og modtager dressurundervisning regelmæssigt, forventer jeg, at du modtager dressurundervisning minimum en gang om måneden på Wan Zydell.

Prismæssigt er vi på ca. kr. 1.200,00 om måneden.

Om opstaldningsstedet - faciliteter:
Wan Zydell står opstaldet på et skønt sted i Glostrup, hvor der er to store ridehuse, stor udendørs dressurbane og springbane. Derudover er stedet placeret i naturskønne omgivelser med både skov og store marker.

Kontakt mig endelig, så vi kan finde en dag, hvor du har mulighed for at komme og prøve min skønne dreng.


/ Joy Andersen.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: OX 4153
208336OX0504153
F:
AHR 551830
(OX USA)
M: Wanila OX
OX 2268
(OX DK)
MF:
OE AV 1003
(OX AUT)
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 04 maj 2017 kl. 23:44, og har været vist 4648 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider