Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cipolini

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 13 år 
 170 cm
 Brun
Cipo, som jeg kalder min prins, er en helt igennem fantastisk hest. Han har et roligt, og samtidig opmærksomt temperament.

Han er så elskværdig, frygtløs, meget nysgerrig, har gåpåmod, samarbejdsvillig, opmærksomheds søgende og talentfuld.

Han er en hest som kun vil det bedste for sin ejer. Derfor kan man ikke andet end at elske ham. Han er som en dreng på 4 år i en 10 årig krop, og derfor fuld af energi. Men han har samtidig det roligste sind. Han kan rides af alle pga. hans fantastiske temperament, men for at bibeholde og udvikle hans dressur potentiale, behøver han en rutineret og dygtig rytter, for at kunne ride ham på hans nuværende uddannelsesniveau.

Han er har 3 dejlige, energirige gangarter. Alle taktfaste og han er stabil fortil. En stor rummelig trav, super skridt med godt overtræd samt en god, stor galop.

Jeg har haft ham i snart 2 år, og har startet mange stævner på ham. Han er en perfekt stævnehest, han bliver aldrig bange for noget, og kan ride i alt slags vejr!

Cipo har ingen sygdomsmæssige problemer overhovedet og har aldrig haft det. Han er en rubust hest, og har aldrig været halt eller haft andre problemer med bentøjet.

Cipo er en vinder hest på alle måder.

(Stamtavle er på vej)


 
 
 
 

[Part] Fantastisk talentfuld LA vallak!

Da jeg er flyttet til Århus, og har påbegyndt mit studie på Biologi på Århus Universitet, har jeg behov for både økonomisk støtte og tidsmæssig hjælp i form af en part, for at jeg kan være i stand til at have hest.

Vi kommer til at dele min prins, hvor vi deler de økonomiske omkostninger, og samtidig deler ham i hverdagen. Men jeg er meget samarbejdsvillig og fleksibel! og forventer at sammen bliver enige om, hvordan det hele skal foregå.

Jeg forventer ikke andet end, at du hjælper mig med at rider ham, passer og plejer min prins, som var han din egen. Han bliver lige så meget min hest som din.

Jeg har endnu ikke besluttet mig, hvor han skal stå, da jeg gerne vil have, at vi sammen finder et sted, som passer os begge både økonomisk, tidsmæssigt mht. almen pasning som mugning, ind- og udlukning, fodring mv) og afstandsmæssigt.
Jeg tænker, det skal være et opstaldningssted med fuld pasning, altså inklusiv alt (mugning, ind- og udlukning, fodring mv) i Århus og omregn. Men hvad tænker du?

Men jeg synes vi sammen skal finde frem til endelig beslutning, som tager hensyn begge vores behov, ønsker og forventninger.

Jeg søger en stabil, dygtig og ansvarsfuld part til min hest.
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 0407742
208333200407742
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 08 oktober 2014 kl. 21:24, og har været vist 1961 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider