Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lysing fra skidbakki

Billede
 Islandshest  
 Hoppe
 15 år 
 148 cm
 Palomino
Pga tidsmangel søger jeg en part hurtigst muligt til min skønne kårede islænder hoppe Lysing. Hun er 5 gænger men jeg rider aldrig passen og man mærker den ikke. Hun tølter taktrent i alle tempi og er meget sød i omgang og ridning. Hun kunne aldrig finde på at lave numre af nogen art og hun er helt trafik sikker.

Du må gerne være en rimelig erfaren islænder rytter og vant til at håndtere heste selvstændigt. Du skal kunne ride mindst to gange om ugen og rigtig gerne ride stævner. Pga tidsmangel søger jeg en part hurtigst muligt til min skønne kårede islænder hoppe Lysing. Hun er 5 gænger men jeg rider aldrig passen og man mærker den ikke. Hun tølter taktrent i alle tempi og er meget sød i omgang og ridning. Hun kunne aldrig finde på at lave numre af nogen art og hun er helt trafik sikker.

Du må gerne være en rimelig erfaren islænder rytter og vant til at håndtere heste selvstændigt. Du skal gerne kunne ride mindst to gange om ugen. Hun står i opstaldet i Bregnerød. Der er andre pensionærer på stedet og der er mulighed for at lave rideaftaler. Der er tæt til skov og ridebane og mulighed for ridehus tæt ved i vintermånederne.

Hun står i opstaldet i Bregnerød. Der er andre pensionærer på stedet og der er mulighed for at lave rideaftaler. Der er tæt til skov og ridebane og mulighed for ridehus tæt ved i vintermånederne.

Bedste hilsner
Trine
 
 
 
 

[Part] Til hyggeridning eller stævner

Betaling er en fodervagt 1 eftermiddag om ugen af ca 1 times varighed.
 
 
ID: HST 157887
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 01 oktober 2014 kl. 22:09, og har været vist 984 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider