Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ponylands Another Hero

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 15 år 
 146 cm
 Rød
Jeg har efter nogen tids overvejelser valgt at sætte min skønne pony Hero til salg. Grunden til at Hero sættes til salg, er fordi at jeg er for gammel til at ride pony, og pga. at jeg har nået en alder, hvor studie, rejser og flytning er blevet relevant.

Hero er en smuk pony, som jeg primært har brugt til spring. Dog har han i efteråret fået konstateret slidgigt/spat i venstre bagben, hvilket gør at han ikke længere kan bruges til spring på det samme niveau som førhen. På trods af gigten mener dyrlægen at han sagtens kan rides alligevel. Siden vi opdagede gigten, har jeg redet ham regelmæssigt i dressur og skovtur.

Hero har et super temperament. Han kan håndteres af ALLE - sød at strigle, let at læsse, klippe mm. I ridningen er han vågen, men styrbar og let at stoppe. Han går fra en let tøjle og han reagerer fra selv de mindste signaler fra både sæde og schenkler. I naturen er Hero energisk og vågen, men stadig 110% trafiksikker og styrbar. Hero er også trænet i horsemanship og tricks. Han har kendskab til basisprincipperne i parelli, kan rides i cordeo, og så kan han tricks som fx smile, ryste mm. Hero er super lærenem, og han er en pony som med garanti vil blive din bedste ven, og som vil følge dig gennem ild og vand. Så søger du enten en pony til selskab og lette skovture, horsemanship og cordeoridning og/eller let dressurridning så er du/I velkommen til at kontakte mig.

Den lave pris er grundet slidgigten, samt at jeg blot ønsker at finde et godt hjem til min bedste ven gennem 4år. Prisen kan derfor også forhandles til de rette købere.

Det ønskes at Hero får et godt hjem med massere af foldtid og kærlighed. Kun seriøse henvendelser. Hero sælges kun til privatperson.

Hero er opstaldet i Tikøb, Nordsjælland.
 
 

[Salg] Smuk pony sælges til horsemanship, let dressur og/eller selskab

Hero sælges kun til privat.

INGEN UDLÅN

Kontakt mig for mere info omkring udstyr mm.

Pris: 18.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på DRF Go Google
ID: 208333200206428
Dressur: LC-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Jonstrupdalh
Senest rettet 15 december 2014 kl. 20:26, og har været vist 3413 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider