Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fenna

 Islandshest  
 Hoppe
 11 år 
 135 cm
 Mørkebrun
Fenna er en virkelig sød, rolig og kælen hest, som jeg holder rigtig meget af. Hun bliver brugt til ridetur i naturen og er meget cool i hovedet. Hun er begyndt at tølte, efter hun fik sko på i foråret, så mangler lidt træning på det område. Ellers har hun nogle ok bevægelser og en dejlig galop.
Udover rideture laver jeg nogle gange agility eller andre jordøvelser med hende, hvilket hun virker til at synes om - hun kan godt li' at blive brugt.
Hun har fået konstateret spat i begge bagben og skal derfor rides hver anden dag, hvilket jeg ikke har tid til med to små børn. Håber der er en rytter, som har lyst til nogle skønne rideture i naturen på min dejlig hest. Hun står på vores gård i 9541 Suldrup, hvor der er mange ridemuligheder uden meget trafik
 
 
 
 

[Part] Stabil skovtursrytter søges

Jeg søger en, der kan ride min dejlige islænder 1-2 gange om ugen. Hun kræver en øvet rytter, da hun er følsom på hjælperne + hun en gang imellem tester sin rytter ved fx ikke at vil gå hjemmefra, så der er vigtigt, at du i disse situationer kan vise hende, hvad hun skal.
 
 
ID: HST 157203
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 12 juli 2014 kl. 23:07, og har været vist 553 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider