Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

JB Gunning Victory

Billede
Billede
Billede
Billede

 Paint  
 Vallak
 11 år 
 160 cm
 Rød
Jeg fik Gunner hjem den 11/6-14 og, han trives allerede som om her har jeg altid boet, og er allerede rigtig gode venner med drengebanden på folden, og ham den lille sorte får nogle bank når han er for nærgående.

Jeg har heldigvis venner og træner der har testet hvor øvelsesstærk han er og jeg fik undervisning på ham allerede om søndagen hvor han absolut blev godkendt, og alle er enige om han er en kanon lærehest for mig. Så nu skal vi lige have lov til at lære hinanden rigtig at kende, og jeg skal lære noget mere om westernridning så det bliver spændende hvad vi kan drive det til.

Har haft ham med på en lille tur til ridehus det gik så fint han kiggede lidt da han kom ud af trailer, men var ellers bare helt cool og gik så fint.

Ser frem til en spændende sommer hvor vi skal deltage i:

Classical Cowboy Dressage RIDELEJR BOOT CAMP fra den 24-27 juli 2014
Dicipliner vi skal være med i:
- Clasical Cowboy Dressage / teori
- Garrocha
- Trick træning
- Working Trail
- Dummy Calf Roping

Store Hestedag 5-7 september 2014
Stævne hvor vi skal ride
- Test 1
- Test 2

Jeg vil naturligvis opdatere flere billeder og tekst om min nye stjerne efterhånden som vi lære hinanden at kende og får en masse oplevelser sammen.

Juli 2014
Jeg har nu haft Gunner en lille måneds tid og han bliver bare mere elskelig for hver dag der går. Han kommer hver gang han ser mig, og bliver så glad når han sætter i galop langt nede fra marken :-)

Vi har fået træning et par gange nu, og er ved at finde ud af hvor vi skal arbejde og sætte ind. Vi har været på tur nogle gange og han er så forbavsende cool overfor alt nyt også den trafik vi altid skal igennem så fantastisk.

Glæder mig til juli hvor vi skal i boot camp med Classical Cowboy Dressage holdet det bliver så lærerigt og fed en oplevelse :-)

4 fantastiske dage i sadlen på min røde prins. Vi har virkelig lært hinanden at kende nu, det har givet så meget at være afsted på denne træningslejr. Vi vandt bla. barrel race og blev nr 2 i hestestole leg :-)

Nu venter der endnu 3 forrygende dage den 5-7 september 2014 skal vi med på St Hestedag i Roskilde. her skal vi stille op til stævne i 4 klasser, og så skal vi ind i store ring og give opvisning i classical cowboy dressage, mounted shooting og Trail det bliver stort.

September 2014
Min dejlige Gunner er nu blevet min mands bedste ven de har en rigtig god kemi så han er nu blevet min mands ridehest, men da han står hjemme så er han jo stadig her på matriklen så jeg har heldigvis også fornøjelsen af ham hver dag :-)

2015
Gunner er nu introduceret til kvæg og har prøvet cutting og han gør det rigtig godt.

Gunner er vores stjerne, han har i April 2015 deltaget i Western Show4Fun og fik 5 ud af 5 rosetter med hjem.

Hjemme efter 4 forrygende dage hvor Gunner har prøvet lidt af hvert bla. red min datter ham i damesadel.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200609096
F: The Big Gun   Link
Paint
M: CK Levis Victory   Link
Paint
MF: White Levis   Link
Paint
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
Western: Konkurrence
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 19 august 2015 kl. 14:13, og har været vist 205 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider