Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Felina von Fifty

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Hoppe
 29 år 
 165 cm
 Sort
Smuk, ældre oldenborgerhoppe, meget rolig og sød i terrænet. Nem og omgængelig i stalden. God vilje og arbejdsglæde. Dog en tung hest som kræver en indsats af rytteren i dressuren. Er desværre ingen "gangmaskine". Har ikke startet stævner de sidste par år, men sidst hun startede var det LA, og endte med resultater omkring de 65%. Hjemme behersker hun øvelser i middelsvær dressur deriblandt versader, travers, halvpirouetter og kontragalop.
 
 
 
 

[Part] Skøn Oldenborgerhoppe

Jeg søger en voksen part til Felina til at ride hende en tur i skoven/på banen et par dage om ugen (meget gerne fredag). Og evt. også ride hende 1-2 weekender om måneden.
Prisen er fastsat ud fra opstaldnings- og foderpris og er netop nu 800-900 kr. pr. mdr. for de 2 ugentlige ridedage. Pengene går direkte til foder, og boks til den smukke, rare hest.
Smed, dyrlæge, tilskudsfoder og uforudsete udgifter mm. betaler jeg selv.
På opstaldningsstedet findes lækker ridehal (20x40), som kun skal deles med de øvrige ca. 20 heste i stalden, der findes lang ridebane og nogle mindre stier. Der er adgang til Skrald Skov, samt stier ned til vandet i Kaløvig.
Jeg håber at finde en part, der ligesom mig, interesserer sig for dressurridning, mestrer grundridningen og nogle lidt sværere øvelser og ikke mindst glædes ved at ride, holde formen og blive bedre, men som kan acceptere, at hesten ikke længere er ung, og derfor kræver god opvarmning og de vilde ridt må helt droppes. Der er mulighed for rideundervisning på stedet.
Felina er meget rolig og omgængelig, men dog også arbejdsglad under ridning. Til tider er hun også meget kælen. En rigtig rar og venlig hest.
Lige nu er Felina i genoptræning efter at have stået stille en kortere periode med en hovbyld. Hun kræver lidt ekstra opvarmning, men arbejder godt i ridehallen og er glad.
 
 
ID: HST 15145
F: Cornet
OLH 640
M: Fifty
OLH 776
MF: Roots xx
DH 326
Dressur: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 marts 2015 kl. 12:20, og har været vist 12147 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider