Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cindy

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 14 år 
 149 cm
 Hvid
Cindy er en billedskøn pony - næsten hvid med sorte øjne. Hun vækker altid opmærksomhed fordi hun er "skruet" helt perfekt sammen! Hun har gang som en hest og man mærker næppe, at man sidder på en pony.

Cindy har et suverænt godt sind, hvor hun på én gang er blid og blød - og samtidig er energisk, hurtig og modig. Hun stoler fuldt og fast på menneskene omkring hende og går gerne med til hvad som helst!

Cindy er rigtig godt redet gennem de 7 år vi har haft hende. Hun er ganske let på tøjlen, stabil fortil og har rigtig god bæring og herlig fremdrift. Hun er en følsom og blid hest, som let kan rides af alle - børn som voksne, urutineret som rutineret. Cindy laver gode overgange og fine sidebevægelser i alle gangarter - og det tager hende ikke længe at lære nye øvelser.

Cindy har været anvendt til det hele :

Spring, hvor hun springer med stor iver og mod og en super teknik. Cindy klarer let en LA eller mere, hvis hun har rytteren til det...

Dressur, hvor hun udmærker sig med sine store gangarter og sin stabile stil, med færdigheder til LA. Hun kan flere af de højere øvelser og er undervist ved berider.

Terræn/distance - Komplet stabil og sikker i terræn. Cindy kan rides i naturen alene med en grime, hvor hun er fuldstændig styrbar og følsom for sin rytters indvirken. Hun er undervist i Horsemansship og kan en masse tricks. Cindy hopper også glad i søen med sin rytter!

Cindy har ingen unoder eller staldfejl, fejler intet og er i en rigtig fin form og klar til at give en ny rytter en masse herlige oplevelser! Hendes dygtige rytter er nu flyttet hjemmefra - og Cindy står og ser sig om efter en ny sød og dygtig rytter.

 
 

[Salg] "ENHJØRNING" SÆLGES!!!

Privat salg. Hvis handelsattest ved salg, deler vi udgiften!

Pris: 32.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 157085
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 19 juni 2014 kl. 20:23, og har været vist 8199 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider