Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ladyline xx

Billede
Billede
Billede
 Fuldblod, engelsk  
 Hoppe
 13 år 
 156 cm
 Rød
Har truffet den svære beslutning om salg eller udlån.

Ladyline er en smuk, dejlig selvgående hoppe. Hun har i sine helt unge dage startet løb og har derefter gået en masse distance, hvor hun har opnået fine resultater med tidligere ejer. Jeg har været ejer af Lady i ca. 2 år og hun var købt som min lære hest (distance).
Vi var desværre så uheldige efter andet stævne, at lady pådrog sig en akut knæskade på venstre forben, ugen op til vores tredje stævne. Lady fik en masse ro og blev af dyrlæge erklæret klar til at genoptræne. Det viste sig kort tid inde i genoptræning´s perioden, at alt ikke var helt som jeg håbede. Lady havde desværre også en seneskade på højre forben. Lady stod i ro igen i laang periode og er selvfølgelig passet med kontrol scanning. Hun er scannet fin igen i januar.

Hun er efterfølgende redet jævnligt - men mest hygge ture, hvilket hun trives rigtig godt med. Lady er nem at omgås, men er også en dame som kan lide at bestille noget, så tænker det bedste match for Lady er en rytter der kan lide en fremad gående hest og ikke har ambitioner om at ride distance, men vil bruge hende til dressur og en dejlig tur i skoven på en stabil hest. Lady kan uden problemer rides på vej og trafik, hun har heller ikke noget i mod at gå alene på tur.

Tager gerne i mod spørgsmål og viser hende gerne frem :o) 
 
 
 
 
 
ID: HST 157035
F: Kateb
M: Lady Fonteyn
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 26 juli 2014 kl. 10:08, og har været vist 3263 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider