Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Valtako

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 12 år 
 144 cm
 Brun
Valtako er en utrolig dejlig hest med en venligt sind, og et glimt i øjet.
Valtako er meget rolig på staldgangen, og er ikke til besvær. Han er lydig over for sin ejer, og man kan nemt knytte et tæt bånd til ham.
Valtako går på fold hver dag, hvilket er det bedste for ham, han elsker det. Han går sammen med fire andre heste, og fungerer helt fint. Han er ikke vanskelig at lukke på fold sammen med andre, og han indfinder sig hurtigt uden store problemer. Han er slet ikke svær at indfange, tværtimod så kommer han frivilligt. Han er heller ikke besværlig at lukke på fold, han løber ikke bare, han venter pænt til man slipper.

Valtako viser enorm stor interesse på springbanen. Han har været oppe og springe 110 cm, og vi springer ofte baner på 80-90 cm. Han er helt vild med det, men da jeg selv ikke er så modig, har vi kun startet små klasser til stævner, som er gået ganske fint. Vi har fået adskillige rossetter til stævnerne, hvor både jeg og hans tidligere part har startet. Han springer alt, hvis rytteren også er med på det.

Han udviser også god interesse indenfor dressur. Vi rider ofte dressur og han går godt til biddet. Han har lært schenkelvigninger i både skridt og trav, changementer. og øgninger. Hans overgange er blevet væsentlig bedre og han har nogle dejlige friske gangarter.

Valtako kan både ride alene og sammen med andre på tur. Han er nem at holde, og han er intet problem at have med på tur. Han elsker vand, og vi har ofte badet med ham ved havet.

Vi har været til mange stævner rundt i vores region, men da jeg ikke har haft særlig meget tid på det seneste, er det ikke det, der er blevet prioriteret højest. Dog er han nem at have med.

Han profil på hestegalleri http://www.hestegalleri.dk/galleri/166136-anden_saerlig_race_valtako

 
 

[Salg] Din nye bedste ven!

Alle Valtakos ting kan følge med for en merpris. (Dressursaddel, springsaddel, 3 hovedtøjer, underlag, bandager, springgamacher, dækkener mm.)

Ønsker man at købe Valtako, vil det være bedst for ham at stå på fold hver dag.

Han har grønt hestepas og er passet med alt. (Han går uden sko)

Skriv eller ring for mere information.

Pris: 22.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200509709
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 06 juni 2014 kl. 11:28, og har været vist 1662 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider