Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kenzo's Lacrosse

Billede
Billede
Billede
Billede

 Irsk Cob  
 Vallak
 12 år 
 158 cm
 Broget
Lacrosse aka Krølle er en ualmindeligt rolig herre, men kan være en stædig rad under ridning når det lige tager ham .. Ved han først hvor skabet skal stå er han ganske rar at ride.. Han er en engel at håndtere fra jord.. Han har sprunget 80 cm (og med tanke på hans kampvægt der runder 700 kg, er det vel meget flot) ... ;) ... Krølle har holdt pause hele sommeren pga en skadet rytter men vi er nu så småt ved at ride ham i form igen, med hjælp fra berider :) .
 
 
 
 

[Part] Stor dreng søger rytter

Krølle kunne godt bruge lidt mere motion end han får nu, derfor vil vi gerne finde en part/rytter til 1-2-3 gange om ugen.
Krølle er en stor dreng (700+ kg) og har været redet af voksne mænd, små og store børn osv .... Det kan være en fordel at du ikke er et alt for lille myr- og voksne ryttere foretrækkes ;) .. (Jeg er dog 165/52 kg og kan ride ham)
Du skal være bestemt, han kan være lidt stædig under ridning indtil han ved hvem der bestemmer men ikke værre end min uerfarne mand kan ride ham ud på tur alene.. Fra jord er han den sødeste dreng- og hans spidskompentance er klart at stå stille ;)
Krølle er pt opstaldet på Skærbæk Ridecenter, der er busforbindelse men bil gør nok tingene lettere ;)
Som part forventer vi at du tager klatter i boksen(træpiller) de dage du har ham- og selvfølgelig rider og hygger ;) ...
Parten er gratis - dog kræves der af stedet medlemsskab af SOR (350 pr år) samt facilitetskort (375,- pr halvår) som afregnes med klubben ...
Start gerne med en PB - så kan vi tage den derfra ... :)
 
 
ID: HST 156940
F: Ukendt
M: Kenzo's Corvette
MF: Ukendt
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 26 januar 2015 kl. 17:11, og har været vist 1018 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider